Δωρεά δύο ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ Αργολίδας από το ίδρυμα Κώστα Μ. Λαιμού (φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δωρεά δύο ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ Αργολίδας από το ίδρυμα Κώστα Μ. Λαιμού (φωτο)

Φεβρουάριος 24, 2022 - 19:36

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Στην εκδήλωση παράδοσης δύο υπερσύγχρονων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ Αργολίδας, δωρεά του Ιδρύματος “Κώστας Μ. Λαιμός”, παρέστη το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, στην Αγία Τριάδα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Στον χαιρετισμό του ο περιφερειάρχης, αναφερόμενος στην εν λόγω δωρεά τόνισε, μεταξύ άλλων, τις σημαντικές δωρεές της εν λόγω εφοπλιστικής οικογένειας, αλλά και των Ελλήνων εφοπλιστών εν γένει, οι οποίες -όπως σημείωσε- απευθύνονται σε κάθε τομέα της εθνικής, κοινωνικής και πολιτισμικής ζωής της πατρίδας μας.

Ο Π. Νίκας πρόσθεσε παράλληλα, ότι τα συγκεκριμένα ασθενοφόρα -μια κινητή ιατρική μονάδα πλήρως εξοπλισμένη και ένα απλό ασθενοφόρο- θα συνδράμουν στην κάλυψη αναγκών του κόσμου της Αργολίδας, αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών αυτής της κατ’ εξοχήν τουριστικής περιοχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

  Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Αργολίδας  Νεκτάριος, ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης,οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιάννης Μαλτέζος, Βασίλης  Σιδέρης, Γιάννης Μαντζούνης και Τάσος Γανώσης, ο εκπρόσωπος του Ιδρύματος ¨ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΙΜΟΣ" Α. Σπύρου και μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Ν. Παπαπευσταθίου, ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Π. Κουτσουμπέλης, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αργολίδας Κασνακτσόγλου Γεσθημανή, ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Α. Τζανής,ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Γ. Μαθιόπουλος, ο Διευθυντής Περιφέρειας Πελοποννήσου του ΕΚΑΒ Κ. Κατσαρός, ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Αργολίδας Βασίλης Οψιμούλης και εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Αργολίδας .

(Φωτογραφίες eurokinissi /Βασίλης Παπαδόπουλος)