Στη Βουλή ο Ανάβαλος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Στη Βουλή ο Ανάβαλος

Μάιος 29, 2013 - 14:22

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Στο πλαίσιο της διαρκούς παρακολούθησης της πορείας υλοποίησης του έργου του Αναβάλου, ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, κατέθεσε στη Βουλή νέα Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Α. Τσαυτάρη με θέμα τις ενέργειες που έχουν αναληφθεί μετά και τις σχετικές συναντήσεις και συσκέψεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος που ανέκυψε από την αίτηση διάλυσης εργολαβίας για το έργο «Μεταφορά και διανομή νερού άρδευσης από δίκτυα Αναβάλου σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό και Δήμο Μιδέας Ν. Αργολίδας», προκειμένου το έργο να ολοκληρωθεί χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις και χωρίς εκπτώσεις.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Στο πλαίσιο της διαρκούς παρακολούθησης της πορείας υλοποίησης του μεγάλου αρδευτικού έργου πνοής για την Αργολίδα του Αναβάλου, επανέρχομαι με νέα Ερώτησή μου προκειμένου να πληροφορηθώ για τις ενέργειες που έχουν αναληφθεί μετά και τις σχετικές συναντήσεις και συσκέψεις, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ανέκυψαν από την κατάθεση αίτησης διάλυσης εργολαβίας για το έργο  ‘Μεταφορά και διανομή νερού άρδευσης από δίκτυα Αναβάλου σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό και Δήμο Μιδέας Ν. Αργολίδας’.

Κατόπιν αυτών,

 

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

Ποιες συγκεκριμένες δράσεις έχουν αναληφθεί, μετά και τις σχετικές συναντήσεις και συσκέψεις, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ανέκυψαν από την κατάθεση αίτησης διάλυσης εργολαβίας για το έργο  «Μεταφορά και διανομή νερού άρδευσης από δίκτυα Αναβάλου σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό και Δήμο Μιδέας Ν. Αργολίδας».