Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Μάιος 07, 2022 - 16:35

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Συνελήφθησαν, χθες (6.5.2022) το πρωί, στη Μεσσήνη και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 48 και 49 ετών, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, αντίστοιχα, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Ακόμα, συνελήφθη, χθες (6.5.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 44χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν -7- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Επίσης, συνελήφθησαν, χθες (6.5.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 35 και 39 ετών αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) σύριγγες, περιέχουσες διάλυμα ηρωίνης και -26- ναρκωτικά δισκία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.