Συλλήψεις στη Μεσσηνία για ναρκωτικά, κλοπή και όπλα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συλλήψεις στη Μεσσηνία για ναρκωτικά, κλοπή και όπλα

Μάιος 17, 2022 - 17:09

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (16.5.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε πιστόλι κρότου (μη λειτουργικό), το οποίο κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, προχθές (15.5.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, λίγες ώρες νωρίτερα είχε αφαιρέσει ποδήλατο από αύλειο χώρο οικίας ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (16.5.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν -65- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (16.5.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (16.5.2022) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 38χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας, για απόπειρα ληστείας και παράνομη οπλοφορία.