Η Νικολάκου «ανακοίνωσε» την υποψηφιότητα Νίκα για την Περιφέρεια το 2023 - Τι απάντησε ο περιφερειάρχης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η Νικολάκου «ανακοίνωσε» την υποψηφιότητα Νίκα για την Περιφέρεια το 2023 - Τι απάντησε ο περιφερειάρχης

Μάιος 30, 2022 - 17:58

Δεν γίνονται συζητήσεις για τις βουλευτικές εκλογές και το πότε θα γίνουν, αλλά και για τις επόμενες περιφερειακές εκλογές για τις οποίες ξέρουμε, ασφαλώς, πότε θα γίνουν, αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο κ. Νίκας, ο νυν περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Η κυρία Ντίνα Νικολάκου σχολίασε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Δευτέρα, με αφορμή τις απαντήσεις που είχε δώσει ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας νωρίτερα σε διάφορα ερωτήματα, τις οποίες η ίδια έκρινε ως «πολιτικές» και όχι ουσιαστικές, ότι δεν πιστεύει τον κ. Νίκα όταν λέει ότι δεν θα θέσει ξανά υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο κ. Παναγιώτης Νίκας.. σήκωσε το γάντι και απάντησε ότι, όπως λέει πάντοτε, δεν κατέβηκε μόνος του στις προηγούμενες εκλογές, αλλά έχει συνεργάτες με τους οποίους θα συναποφασίσει. Διαβεβαίωσε, όμως, ότι θα είναι παρών, με οποιαδήποτε ιδιότητα, είτε πρώτος είτε τελευταίος, όπως είπε.

Ακολούθως, επιτέθηκε στην παράταξη «Νέα Πελοπόννησος», λέγοντας:

Βάλτε με τη σειρά το πώς ακριβώς θα είναι η κάθοδός σας στις αυτοδιοικητικές εκλογές και με ποιους όρους. Με ποιο κόμμα; Ψάχνοντας να δημιουργήσετε ρωγμές, και να βρείτε με ταρζανιές κανέναν φίλο... Αμφιβάλλω να θα κατεβείτε στις εκλογές και φοβάμαι ότι οι όροι με τους οποίους θα κατεβείτε, θα είναι αμφίβολοι. Καλή δύναμη!

Όλα τα παραπάνω προκάλεσαν, και δικαίως, την αντίδραση του κ. Πετράκου, ο οποίος λαμβάνοντας τον λόγο ύστερα από την προηγούμενη συζήτηση, προειδοποίησε τον πρόεδρο του ΠεΣυ ότι θα καταθέσει πρόταση μομφής η παράταξή του (αν και δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο) επειδή δεν συζητιούνται ούτε λύνονται τα προβλήματα και τα θέματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο ΠεΣυ.

Θα είμαστε παρόντες, είπε η κυρία Νικολάκου, εννοώντας ότι η παράταξη θα είναι παρούσα στις επόμενες εκλογές.