Η ΠΟΜΑμεΑ Πελοποννήσου στις εκδηλώσεις φορέων και δομών της Περιφέρειας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η ΠΟΜΑμεΑ Πελοποννήσου στις εκδηλώσεις φορέων και δομών της Περιφέρειας

Αύγουστος 03, 2022 - 19:31

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων φορέων και δομών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Πρόεδρος της  κ. Νίκος Καραλής με μέλη του Δ.Σ.  της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου ( Π.ΟΜ.Α.μεΑ.ΠΕΛ)  παρευρέθηκαν κατόπιν προσκλήσεων στις ακόλουθες εκδηλώσεις της προηγούμενης εβδομάδας. 

Η Περιφερειακή Ομοσπονδία και τα μέλη του ΔΣ ευχαριστούν θερμά για την πρόσκληση σε κάθε εκδήλωση, δίδοντας συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση καθώς και για τη χαρά των παιδιών αλλά και όλων των ατόμων που συναντήσαμε σε αυτές τις εκδηλώσεις.

Ευχόμαστε δύναμη και επιμονή για το δύσκολο έργο που έχετε αναλάβει σε τόσο δύσκολες κοινωνικές συνθήκες και δηλώνουμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια ώστε να γίνει η καθημερινότητα και ο κόσμος μας καλύτερος!

Εβδομαδιαία ανασκόπηση

25.07.2022

Τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022, ο Αν/της Γενικός Γραμματέας της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου ( Π.ΟΜ.Α.μεΑ.ΠΕΛ) , κ. Δημήτρης Σπυρόπουλος παρευρέθηκε κατόπιν προσκλήσεως, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο κ. Νίκο Καραλή, στην τελετή λήξης στου ΚΔΑΠμεΑ «Διάπλασις» Καλαμάτας.

Την ίδια χρονική στιγμή ο Πρόεδρος της Π.ΟΜ.Α.μεΑ.ΠΕΛ., κ. Νίκος Καραλής,παρευρισκόταν με τον Γενικό Γραμματέα της ΕΣΑμεΑ, κ. Βασίλη Κούτσιανο και στελέχη της ΕΣΑμεΑ  σε συνάντηση ενημέρωσης του Δημοτικού ΣυμβουλίουΝαυπλιέωνσχετικά με το Πρόγραμμα ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ της ΕΣΑμεΑ.

26.07.2022

Την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022, ο Πρόεδρος της Π.ΟΜ.Α.μεΑΠΕΛ, παρευρέθηκε στην εκδήλωση λήξης τωνΚΔΑΠμεΑ του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας, Αριάδνη Ι & Αριάδνη ΙΙ, κατόπιν προσκλήσεως, παρακολουθώντας φωτογραφικό υλικό των δραστηριοτήτων των παιδιών και τα μουσικοχορετυτικά δρώμενα των παιδιών και της ορχήστρας.

27.07.2022

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022, ο Πρόεδρος της Π.ΟΜ.Α.μεΑΠΕΛ, κ, Νίκος Καραλής, ο Αντιπρόεδρος της Π.ΟΜ.Α.μεΑΠΕΛ κ. Στάθης Ποτήρης καθώς και ο Πρόεδρος του Σωματείου ΑαμεΑ  Κορινθίας κ. Βασίλης Σπανός παρευρέθηκαν στην εκδήλωση λήξης του ΚΔΑΠμεΑΕφυραίος Άθλος, κατόπιν προσκλήσεως, παρακολουθώντας μουσικοχορευτική παράσταση των παιδιών  του ΚΔΑΠμεΑ.

28.07.2022

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022, ο Πρόεδρος της Π.ΟΜ.Α.μεΑΠΕΛ, κ, Νίκος Καραλής και  ο Αντιπρόεδρος της Π.ΟΜ.Α.μεΑΠΕΛ και ταμίας του Σωματείου ΑμεΑ Κορινθίας, κ. Στάθης Ποτήρηςπαρευρέθηκαν στη μουσική βραδιάπου διοργάνωσε το  Σωματείο ΑμεΑ Κορινθίας για τα μέλη του.

29.07.2022

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022, ο Πρόεδρος της Π.ΟΜ.Α.μεΑΠΕΛ, κ, Νίκος Καραλής και  η Οργανωτική Γραμματέαςτης Π.ΟΜ.Α.μεΑΠΕΛ, πρόεδρος ΕΕ του Σωματείου ΑμεΑ Κορινθίας και αντιπρόεδρος του ΣυλλόγουΓονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών ΑμεΑ Κορινθίας«Ειδικός Φιλανθρωπικός», κ. Βασιλική Αράπογλου, παρευρέθηκαν στηνεκδήλωση λήξης του Ευθυμείου Κέντρου του Σύλλογου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών ΑμεΑ Κορινθίας «Ειδικός Φιλανθρωπικός» , κατόπιν προσκλήσεως, παρακολουθώντας μουσικοχορευτική παράσταση των παιδιών  της δομής.