Πύργος: Στο νοσοκομείο ηλικιωμένη που δέχτηκε άγρια επίθεση από ληστή

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πύργος: Στο νοσοκομείο ηλικιωμένη που δέχτηκε άγρια επίθεση από ληστή

Οκτώβριος 08, 2022 - 11:13

Μια ηλικιωμένη γυναίκα στον Πύργο δέχτηκε την επίθεση ενός επίδοξου ληστή μέσα στο σπίτι της.

Ο δράστης την χτύπησε βάναυσα σε όλο της το σώμα, πριν τραπεί σε φυγή, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

«Μου το έσπασε από πάνω, όπως με ταρακούναγε, φάε και τούτη, φάει κι εκείνη, και μου έχωσε μια μαχαιριά εδώ κι έχει κάνει μια τρύπα… και το κεφάλι μου, ραμμένο από ‘δω μέχρι την κορυφή…», περιγράφει και συγκλονίζει.

«Χθες έδωσε μία στην πόρτα, στην κουζινίτσα, δεν πρόλαβα εγώ, τα έχασα με τέτοια δύναμη, και μπαίνει μέσα και ήταν κουκουλωμένος. Άρχισε να σπρώχνει και να με χτυπάει ‘τα λεφτά γρήγορα, τα χρυσαφικά σου γρήγορα’» λέει η άτυχη γυναίκα.

Μάλιστα, όταν η γυναίκα δεν υπάκουσε σε αυτόν, ο θρασύτατος ληστής άρχισε να τη χτυπάει σε όλο της το σώμα με ένα σίδερο, ακόμα και στο κεφάλι της.

«Αφού είδε ότι δεν κάνει τίποτα, κράταγε κι ένα σίδερο, περίπου τόσο, και άρχισε να με κτυπάει στο κεφάλι πίσω, με έχουνε ράψει από εδώ μέχρι το σβέρκο, το αίμα άρχισε να πετάγεται, γεμάτο το σπίτι μέσα», λέει η ηλικιωμένη.

Ο ληστής τράπηκε σε φυγή, καθώς η γυναίκα δεν σταματούσε να καλεί σε βοήθεια, αλλά ακούστηκε και ένα αυτοκίνητο να περνά στον δρόμο και πιθανώς φοβήθηκε.

Ο επίδοξος ληστής συνελήφθη από τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας του Πύργου, μετά την περιγραφή που τους έδωσε η γυναίκα.