Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές στη Μεσσηνία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές στη Μεσσηνία

Οκτώβριος 28, 2022 - 18:58

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (27.10.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- ναρκωτικά δισκία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (27.10.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (27.10.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (27.10.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 44χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (27.10.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 47χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για υπεξαίρεση.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (27.10.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 42χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κυπαρισσίας, για κλοπή.

Εξιχνίαση τριών (3) διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και σε όχημα, που έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από την 16.4.2022 έως την 10.5.2022 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, 21χρονου και 35χρονης, αντίστοιχα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Επιπλέον, για τις ίδιες υποθέσεις κατηγορούνται και δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 81 και 17 ετών, αντίστοιχα, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.