Μάνδρα: Νεκρός 17χρονος από πυροβολισμό

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μάνδρα: Νεκρός 17χρονος από πυροβολισμό

Νοέμβριος 03, 2022 - 20:14

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη με το θάνατο ενός 17χρονου, που βρέθηκε νεκρός με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, στην οδό Λούτσας στην Μάνδρα Αττικής, στις 17.00 το απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου με τις έρευνες της Αστυνομίας να έχουν ξεκινήσει.

Ο 17χρονος είχε πάει μαζί με τον μικρότερο αδερφό του να βοσκήσουν τα πρόβατα και δεν απαντούσαν στα κινητά τους τηλέφωνα, όταν τους αναζήτησε η οικογένειά τους, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον 17χρονο βρήκε νεκρό ο πατέρας του, ο οποίος ανησύχησε ότι πέρασε η ώρα και τα παιδιά δεν επέστρεφαν. Πήγε στο μαντρί της οικογενειακής τους επιχείρησης όπου αντίκρισε νεκρό το 17χρονο παιδί του ο οποίος φέρεται να είχε κατεβασμένο το παντελόνι του.

Η περιοχή στην οποία έγινε το τραγικό αυτό συμβάν είναι απομονωμένη καθώς πρόκειται για ένα βιομηχανικό κομμάτι και το σκοτάδι που έχει πέσει, δε βοηθάει την κατάσταση.

Ο αδερφός του, ο οποίος στην αρχή ήταν άφαντος, εντοπίστηκε και δίνει κατάθεση. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών.