Η απάντηση Λαμπρόπουλου για την «κρυφή» μελέτη για το Βιομηχανικό Πάρκο Μεγαλόπολης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η απάντηση Λαμπρόπουλου για την «κρυφή» μελέτη για το Βιομηχανικό Πάρκο Μεγαλόπολης

Νοέμβριος 29, 2022 - 11:26

Στην έναρξη της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου σήμερα Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, ο Βαγγέλης Γιαννακούρας έκανε ερώτηση σχετικά με το άρθρο που είχαμε δημοσιεύσει στο Καφενείο Μεγαλόπολης για την μελέτη για βιομηχανικό πάρκο Μεγαλόπολης.

Δείτε το άρθρο μας ΕΔΩ.

Συγκεκριμένα ο κ. Γιαννακούρας ρώτησε αν έχει όντως παραληφθεί η μελέτη από τον Μάιο , ποια είναι τα αποτελέσματα της μελέτης και αν υπάρχουν προβλήματα με την χωροθέτηση του πάρκου στο Λεύκτρο.

Στην απάντησή του ο αντιπεριφερειάρχης κ. Λαμπρόπουλος παραδέχθηκε ότι έχουν παραλάβει την μελέτη από τον Μάιο και ότι προκρίνεται η θέση στο Λεύκτρο, ότι υπάρχουν εκτάσεις δασικού χαρακτήρα και ότι με ευθύνη καταρχήν του Δήμου Μεγαλόπολης κινούνται οι διαδικασίες για μπορέσει πολύ γρήγορα να γίνει αποχαρακτηρισμός και να γίνει η αδειοδότηση του επιχειρηματικού πάρκου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι με βάση την απάντηση του κ. Λαμπρόπουλου επιβεβαιώνετε πλήρως η δημοσίευση του Καφενείου της Μεγαλόπολης, όντως η μελέτη είναι όπως τα γράφουμε και ενώ έχει παραληφθεί από τον Μάιο την κράτησαν κρυφή, δεν υπάρχει πουθενά η δημοσίευση των αποτελεσμάτων, μόνο μετά την ανάρτηση του άρθρου μας στις 21 Οκτωβρίου 2022 έγινε μια πολύ τυπική αναφορά στην σελίδα της Περιφέρειας στις 17 Νοεμβρίου 2022, χωρίς όμως να υπάρχουν τα αποτελέσματα!

Δείτε την ανάρτηση της Περιφέρειας στις 17 Νοεμβρίου ΕΔΩ.

kafeneio-megalopolis.gr