Κωστούρος:Με θλίψη παρακολουθώ τον απίστευτο κατήφορο του κ. Γραμματικόπουλου.

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κωστούρος:Με θλίψη παρακολουθώ τον απίστευτο κατήφορο του κ. Γραμματικόπουλου.

Σεπτέμβριος 25, 2013 - 11:52

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Με αφορμή το δελτίο τύπου που εκδόθηκε από την δημοτική παράταξη ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος δήλωσε:

«Ο κατήφορος δεν έχει σταματημό.
 Με θλίψη παρακολουθώ τον απίστευτο κατήφορο του κ. Γραμματικόπουλου.
Η τελευταία ανακοίνωσή του προσβάλει βάναυσα δυο συμπολίτες μας οι οποίοι τόλμησαν να δηλώσουν την υποστήριξή τους στην δημοτική αρχή.
Πρόκειται για τον Κύριο Ρούτουλα, που και οι πέτρες ξέρουν το έργο που έχει προσφέρει στο Ναύπλιο, και τον παλαιό εργολήπτη του Δήμου κύριο Μπουζαλά.
Για να ξεκαθαρίζουμε λοιπόν άπαξ και δια παντός τα πράγματα. Οι χυδαιότητες του κ. Γραμματικόπουλου, δηλώνουν την πιο αρρωστημένη λογική περί πολιτικής. Μια αντίληψη που τις προεκτάσεις της τις βιώνουμε έντονα ειδικά στις μέρες μας. Είναι δυστυχώς φανερό ότι ο συγκεκριμένος υποψήφιος, έχει επιλέξει ως εκλογική τακτική το ψέμα την συκοφαντία, και την λαθροχειρία. Δεν πρόκειται να τον ακολουθήσω και να ευτελίσω έτσι, έναν δημόσιο διάλογο που πρέπει να γίνει για το αύριο του Δήμου μας.
Επειδή όμως η τελευταία ανακοίνωση είναι και ποινικά κολάσιμη, και αφορά θέμα το οποίο δεν μπορεί να περάσει έτσι, δηλώνω ότι από δω και πέρα τέτοιου επιπέδου «διάλογος» θα γίνεται μόνο στα δικαστήρια. Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύση.
Συγκεκριμένα και για την ιστορία.
Για τον κ. Ρούτουλα οι αποφάσεις Δημάρχου αφορούν την υλοποίηση ΟΜΟΦΩΝΩΝ (συμπεριλαμβανομένης και της ψήφου του κ. Γραμματικόπουλου) αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, και αφορούν τις εκδηλώσεις που είναι γνωστές σε όλο το Δήμο και είναι κάτι που γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς την παραμικρή αμφισβήτηση από κανένα. Ευτυχώς κυρίως το έργο αλλά και η προσωπικότητα του κυρίου Ρούτουλα, δεν πιάνουν λάσπη, όσο βρώμικη κι αν είναι αυτή.
Για τον εργολήπτη κ. Μπουζαλά, η δεκαετής συνεργασία του με τον Δήμο ευτυχώς τον προστατεύει από το «σφάλμα» της έκφρασης δημόσιας γνώμης και έκφρασης. Και για τον συγκεκριμένο εργολήπτη, φυσικά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα ως τώρα.
Οι τακτικές «πέτα λάσπη όλο και κάτι θα μείνει», ούτε θα περάσουν ούτε και θα τρομοκρατήσουν κανένα. Ευτυχώς για όλους μας, και δυστυχώς για τον κ. Γραμματικόπουλο, οι αρρωστημένες πρακτικές του χθες γίνονται οριστικά παρελθόν
Το ακόμα πιο στενάχωρο σε όλο αυτό, είναι ότι ο πόλεμος λάσπης γίνεται απέναντι σε ανθρώπους που ο συγκεκριμένος υποψήφιος τους είχε προσεγγίσει τάζοντάς τους «λαγούς με πετραχήλια». Έτσι για να γνωριζόμαστε καλύτερα.

 Κλείνοντας οφείλω να σας ξεκαθαρίζω ότι όσο εσείς ασχολείστε με την μαύρη προπαγάνδα, περασμένων χρόνων, προκειμένου να υπηρετήσετε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες εμείς θα ασχολούμαστε με τα προβλήματα του τόπου μας δίνοντας απαντήσεις και ανοίγοντας νέα προοπτική για την ανάπτυξή του. Στην εποχή της κρίσης προτεραιότητα έχει η κοινωνία και τα προβλήματα που την απασχολούν . Εκεί εμείς θα δώσουμε την μάχη και τις απαντήσεις που χρειάζεται η δοκιμαζόμενη κοινωνία. Είναι σαφέστατο ότι είμαστε σε διαφορετικές κατευθύνσεις με διαφορετικούς στόχους».
 
 
25/09/2013