Απεργεί την Τετάρτη το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας - Κορινθίας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Απεργεί την Τετάρτη το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας - Κορινθίας

Μάρτιος 07, 2023 - 10:28

Κόντρα στην εγκληματική πολιτική του κέρδους

Όλες και όλοι την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 06:30μμ στην Ενδέκατη στο Ναύπλιο!

Το Συνδικάτο μας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που αποφάσισε η Ομοσπονδία μας για την Τετάρτη 8 Μάρτη και καλεί τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους  με πείσμα και αποφασιστικότητα να συνεχίσουμε τον αγώνα για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα με τους δεκάδες νεκρούς στα Τέμπη.

Δεν μας ξεγελά η υποκριτική στάση και τα κροκοδείλια δάκρυα της κυβέρνησης και των κομμάτων που στηρίζουν αυτή την πολιτική, που δεν διστάζει να δολοφονεί το λαό για τα κέρδη!

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά ενάντια στη σχεδιασμένη προσπάθεια συγκάλυψης ώστε να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες, να μην περάσει το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών στη λήθη.

Συνεχίζουμε δυναμικά τις κινητοποιήσεις για να αποκαλυφθούν οι αιτίες και οι ένοχοι των κρατικών εγκλημάτων κι όχι να κρύβονται πίσω από δήθεν «ανθρώπινα λάθη».

Και πάνω από όλα για να πάψουν επιτέλους οι ανθρωποθυσίες στο βωμό του κέρδους. Να μπει τέλος στην πολιτική που στηρίζει αποκλειστικά και μόνο την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων, χωρίς να λογαριάζει ακόμα και την ανθρώπινη ζωή!

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας - Κορινθίας