Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Καρκινοπαθών Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Καρκινοπαθών Αργολίδας

Μάιος 11, 2023 - 22:03

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας προς την Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας κ. Γεσθημανή Κασνακτσόγλου:

Προς: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΡΓΟΥΣ

Αγαπητή κ. Κασνακτσόγλου

 Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»  αισθάνονται την ανάγκη να σας ευχαριστήσουν για την άμεση και πρόθυμη θετική ανταπόκρισή σας στο αίτημα μας για την διενέργεια δωρεάν τεστ ΠΑΠ σε συνεργασία με την Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική.

Η « ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» δεν έπαψε στιγμή να αγωνίζεται για τον καρκινοπαθή λειτουργώντας πάντα ανθρωποκεντρικά και με γνώμονα τον σεβασμό προς τον ασθενή και την αξιοπρεπή πορεία του στη νόσο. Εναρμονιζόμενος απόλυτα σε νέες συνθήκες, συνεχίζει να παλεύει, να προσφέρει, θέτοντας υψηλούς στόχους οι οποίοι με την βοήθεια και την ουσιαστική αρωγή άξιων συνεργατών, γίνονται πραγματικότητα.

Ελπίζουμε και στην περαιτέρω συνεργασία σας μαζί μας, για την ευόδωση των σκοπών του συλλόγου μας, που είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση, η ενίσχυση του εθελοντισμού και η προαγωγή της Υγείας στον τόπο μας.

Με εκτίμηση  για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Ελένη Ηλιάδη