Ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου απαντά στον πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου απαντά στον πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ

Οκτώβριος 25, 2013 - 11:18

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ( 2)

Ο πολύ καλός και καθόλου φειδωλός στα λογια, οχι στα έργα , Κ.Χελιώτης σκέφτηκε να απαντήσει στο δελτίο τύπου του Ν.Ο.Ν. και να μας προτρέψει να κάνουμε υπομονή και να μας "δείξει" δρόμους συνεργασίας ξεχνώντας μάλλον τα ψέμματα των τελευταίων ετών και τη κοροιδία του συλλόγου,των αθλητών και των γονιών τους τα τελευταία τέσσερα χρόνια. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΟΥΔΟΛΩΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ !!!!!!! Εχουμε λοιπόν αναλυτικά απο το 2010 ως σήμερα (και "μετρήστε κοροιδία):
ΠΑΛΑΜΗΔΕΙΑ 2010 μια μεγάλη κολυμβητική γιορτή του ΝΟΝ στην οποία ο πρέδρος του τότε ΔΑΚΝ,Κωστούρος Δ.,ανακοινώνει μπροστά σε 1000 και πλέον αθλητές και συνοδούς τους ότι το κολυμβητήριο Ναυπλίου δεν θα ξανακλείσει. Τέλος του ίδιου χρόνου κλείνει η πισίνα και σε συνεχείς ερωτήσεις μας και πιέσεις μας για επαναλειτουργία ο Δ.Κωστούρος εφευρίσκει τα δωδεκαρτημόρια του προυπολογισμού για τροφοδοσία πετρελαίου και επαναλειτουργία. Με αυτά τα δωδεκαρτημόρια φτάσαμε στο Μαιο του επόμενου έτους για να ακούσουμε απο το Κωστούρο Δ., ότι ανοίγει η πισίνα αφού με τον ήλιο ζεστάθηκε το νερό!!!! Απόλυτη ειρωνεία απο μέρους του πρός τα σωματεία και τους αθλητές τους.
2011: Η πισίνα ξανακλείνει στο τέλος πάλι του έτους χωρίς καμμία εξήγηση.
2012: Ο Δ.Κωστούρος , μέσω του Κ.Χελίωτη, μας διαβεβαιώνει ότι έχουν γίνει όλες οι ενέργειες για ένταξη της πισίνας στο ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 1. Το πρόγραμμα τελείωσε και αποτέλεσμα μηδέν. Αργότερα τον ίδιο χρόνο μας ξαναενημερώνουν ότι θα "μπεί" η πισίνα στο ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2. Ενδιαφερόμαστε πιο πολύ, αναζητούμαι προμηθευτές για τη "κουβέρτα" προσπαθούμε να βοηθήσουμε όπως μπορούμε,αλλά τελειώνει και αυτό το πρόγραμμα και παλι ειναι εκτός το κολυμβητήριο Ναυπλίου!!!
Τέλος 2013, η πισίνα ετοιμάζεται να κλείσει, και ακόμα ακούμε φήμες !!!!!
4 χρόνια προεδρίας στο αθλητικό κέντρο και δημαρχίας Δ.Κωστούρου, 4 χρόνια "λουκέτο" στη πισίνα!!!!!!!
Αρα ποιά η έκπληξη του Κ.Χελιώτη για την επιστολή μας 'οταν και ο ίδιος ήταν παρών σε όλες μας τις συναντήσεις και το μόνο πού έκανε ήταν να επιβεβαιώνει τα κατά καιρούς ψέμματα του νυν προισταμένου του????????
(θα ακολουθήσει και αλλο δελτίο τύπου για τίσ αγωνίες μας,τις συνεργασίες κλπκλπ)

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ (3)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η επίσκεψή μας στα υπουργικά γραφεία δεν είχε να κάνει με παλαιοκομματικές λογικές , όπως οι δικές σας, αλλά ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΜΜΑΤΩΝ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και λύση εμείς για τη λειτουργία της πισίνας βρήκαμε, και την αναφέραμε σε στενο συνεργάτη , μέλος του ΔΟΠΠΑΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για τις συνεργασίες που αναφέρεις στο δελτίο τύπου σου Κ.Χελιώτη, αν και ξέρεις καλά τις προσπάθειες μας , ασ τις θυμηθούμε:
2010-2011:συζητήσεις επι συζητήσεων με εσένα προσωπικά και τον νυν προιστάμενό σου, για την ορθολογικότερη λειτουργία της πισίνας και τρόπους ευρεσης εσόδων για το τότε ΔΑΚΝ με σκοπό και μόνο τη προμήθεια πετρελαίου!!!
Δηλώσεις του Δ.Κωστούρου για έμφαση στον αθλητικό τουρισμό!!!!!!!! Τι χαρά πήραμε με αυτή την εξαγγελία!!!!!!!!!!!Αλλά τελικά πάλι μεγάλα λόγια και έργα μηδέν!!!!
Να πούμε για τη πρόταση μας . το 2013 , για εκδήλωση κολύμβησης OPEN WATER????
(κοιτα SPETSES MARATHON!!!! 5000 αθλητες και συνοδοί στο νησί!!! Εδω δεν τους έχουμε ανάγκη???)
Να πούμε για ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPEN?????
Και το πόλεμο που δεχθήκαμε απο εσένα Κ.Χελιώτη για να μην διοργανώσει ο ΝΟΝ ατυτό το πρωτάθλημα???? 3-4000 αθλητές και συνοδοί για πάνω απο 3-4 ημέρες στο Ναύπλιο!!!! Δεν τους έχουμε ανάγκη????
Να πούμε για τις υπόγειες διαδρομές και "εξυπηρέτηση" γνωστών και φίλων σου????
και του δημάρχου με τη στήριξη σε κάποια "σωματεία"????? Κάποια απο αυτά εκτός ορίων Δήμου Ναυπλιέων!!!!!!
Να πούμε για μηδαμινά δελτία τύπου διαμαρτυρίας απο τα ίδια "σωματεία" παρόλο που η πισίνα κλείνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά????? (τυχαίο???))
Να θυμίσουμε την αντίδρασή σου , δική σου και του προιστάμενου σου , όταν προτάθηκε μέλος του ΝΟΝ για συμμετοχή στο συμβούλιο του ΔΑΚΝ??????
Υπομονή και ψυχραιμία έχουμε πολύ!!!! Αλλωστε 4 χρόνια περιμένουμε την επίλυση του προβλήματος του κολυμβητηρίου!!!! Αλλά έχουμε όρια στα ψέμματα και στη κοροιδία!!!!
Ο ΝΟΝ ηταν,ειναι και θα είναι παντα εδω!!!!!!!!!! Εσεις????
Στα αθλητικά δρώμενα του νομού,της περιφέρειας,της Ελλάδας!!!!! Εσεις?????
Ειμαστε πάντα ανοιχτοί σε συνεργασίες και κοινές προσπάθειες για το καλό του συλλόγου και των αθλητών!!!!
Και για το λόγο αυτό θα περιμένουμε με χαρά τη σύσκεψη της 29/10/2013!!!!!
Αν μας πείς το χώρο και το χρόνο της συνάντησης!!!!!

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ (4)!!!!!!!!
Και επειδή υπήρξες ένα κομμάτι της πολύχρονης ιστορίας του ΝΟΝ, Κ.Χελιώτη , θα περιμέναμε μια αντιμετώπιση "αθλητική" από εσένα του προβλήματος της πισίνας με ειλικρίνεια,συναίσθημα και σεβασμό στους παλιούς συναθλητές σου και στούς σημερινούς αθλητές και όχι μια τετραετία ψεμμάτων και πολιτικής λογικής αντιμετώπισης των προβλημάτων, αφού σε όλες τις συναντήσεις διοικήσεων του ΝΟΝ με δημάρχους,προέδρους οργανισμών κλπ κλπ ήσουν παρών!!!!!!
Αρα ήξερες καλά το πρόβλημα και τις λύσεις του!!!! Ασχετα αν δεν έγινε τίποτα!!!!!