ΝΔ: Πτωχός ή Νίκας; - Τέλος της εβδομάδας οι ανακοινώσεις

Time to read
less than
1 minute
Read so far

ΝΔ: Πτωχός ή Νίκας; - Τέλος της εβδομάδας οι ανακοινώσεις

Ιούλιος 11, 2023 - 11:00

Το «θρίλερ» με τον εκλεκτό του Κυριάκου Μητσοτάκη -ή του Αντώνη Σαμαρά...- που θα λάβει το χρίσμα για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου αναμένεται να λάβει τέλος την Πέμπτη ή την Παρασκευή της τρέχουσας εβδομάδας, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Από το Μαξίμου γίνεται μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, οι οποίοι ανέβηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο νυν περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας έχει ήδη δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος, και μάλιστα τη δήλωση την είχε κάνει στις 21 Μαΐου, στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση του 2023, από το εκλογικό κέντρο όπου πήγε να ψηφίσει. Όπως είχε πει τότε, με δεδομένες τις δηλώσεις ότι το κόμμα θα στηρίξει τους εν ενεργεία περιφερειάρχες, ο ίδιος δήλωσε υποψηφιότητα.

Από τότε, βέβαια, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή.

Ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, επιμένει στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως φαίνεται, έχει πειστεί.

Η συνάντηση την προηγούμενη εβδομάδα των αντιπεριφερειαρχών με τα στελέχη του Μαξίμου πραγματοποιήθηκε, προκειμένου να πειστούν και εκείνοι να στηρίξουν την επιλογή Μητσοτάκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, όπως είχαμε γράψει, οι αντιπεριφερειάρχες στάθηκαν στο πλευρό του Παναγιώτη Νίκα.

Καθώς βαίνουμε προς τις ανακοινώσεις, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Πτωχός έχει ήδη δεχθεί την πρόταση Μητσοτάκη. Μετά τις ανακοινώσεις, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδραση του Παναγιώτη Νίκα.