Ο Καραμάνος Γεώργιος και η Κυμπούρη Ευγενία υποψήφιοι με την «Ναυπλία Ενωμένη»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Καραμάνος Γεώργιος και η Κυμπούρη Ευγενία υποψήφιοι με την «Ναυπλία Ενωμένη»

Ιούλιος 17, 2023 - 15:27

Ονομάζομαι Καραμάνος Γεώργιος. Γεννήθηκα στο Ναύπλιο στις 20-03-1976. Ζω στο Μάνεσι και εργάζομαι στο Τολό στο χώρο της εστίασης.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, διότι ως νέος άνθρωπος που πορεύεται στον κοινωνικό και επαγγελματικό στίβο και στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις, έχω την πεποίθηση πως τόσο η απραξία όσο και η αδιαφορία για τα κοινά δεν είναι δημιουργικές συμπεριφορές. Άλλωστε η ουσία της δημοκρατίας είναι η συμμετοχή στα κοινά και η συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Γι’ αυτό, λοιπόν, αποφάσισα να συστρατευτώ με το Δημήτρη Παπαδημόπουλο και τη «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» ώστε το όραμά μου για μια συμμετοχική και δημοκρατική κοινωνία να γίνει πραγματικότητα.

Ο Ευγενία Κυμπούρη υποψήφια με την «Ναυπλία Ενωμένη»

Λέγομαι Ευγενία Κυμπούρη του Βασιλείου, κάτοικος Παναριτίου. Με βάση τα δημοκρατικά μου πιστεύω και το αίσθημα της ευθύνης που με χαρακτηρίζει, θέτω την υποψηφιότητα μου με την παράταξη του Δημήτρη Παπαδημόπουλου «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» ώστε να συμβάλλω στη σωστή λειτουργία του δήμου.

Γιατί μόνο με τη «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» και το Δημήτρη Παπαδημόπουλο ο δήμος μας θα γίνει πιο δημοκρατικός, πιο συμμετοχικός και πιο ανθρώπινος.

#nafpliaenomeni
#dimitriopapadimopoulo