Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις που οργανώνει η ΚΕΔΑΜ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις που οργανώνει η ΚΕΔΑΜ

Ιούλιος 25, 2023 - 16:51

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις που οργανώνει η ΚΕΔΑΜ καθώς και οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με συλλόγους του Δήμου μας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΟΥΦΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΔΑΜ

- Λαϊκή Βραδιά στην πλατεία στο Κεφαλόβρυσο διοργανώνει στις 25 Ιουλίου παραμονή της Αγίας Παρασκευής  μετά την θεία λειτουργία, η ΚΕΔΑΜ.

- Λαϊκή Βραδιά στο Σκαφιδάκι οργανώνει η ΚΕΔΑΜ στις 25 Ιουλίου.

- Παραδοσιακή Βραδιά στο γήπεδο μπάσκετ (πάρκινκ) στις Μυκήνες διοργανώνει στις 26 Ιουλίου ο Α.Ο. Μυκηναϊκός και η ΚΕΔΑΜ.

- Την Παρασκευή 28 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο Άργους, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Άργους 2023 που οργανώνει η ΚΕΔΑΜ, ο Γιάννης Χαρούλης και η παρέα του θα τραγουδήσουν για μας.

Ωρα έναρξης 9:30 ΜΜ (Η πόρτα θα ανοίξει στις 8.30 μμ)

 O Γιάννης Χαρούλης και η παρέα του και αυτό το καλοκαίρι μας καλούν να ανταμώσουμε για να τραγουδήσουμε δυνατά, να χορέψουμε, να γελάσουμε και να συγκινηθούμε.

Μαζί λοιπόν, σε γήπεδα, θέατρα και ανοιχτές σκηνές, με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, παλιά και νεότερα, φρέσκιες ενορχηστρώσεις, ροκ ηλεκτρισμό και τη δύναμη της παράδοσης.

Mαζί του οι Μουσικοί:
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ, ΛΥΡΑ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΧΑΡΙΔΗΣ, ΚΡΟΥΣΤΑ
ΘΑΝΑΣΗΣ DZINGOVIC, ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ

ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΠΕΝΕΚΑΣ, ΠΛΗΚΤΡΑ
ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΣΑΣ, ΠΝΕΥΣΤΑ

Σχεδιασμός Ήχου:  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ - ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ

Σχεδιασμός Φωτισμού: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΘΙΕΛΛΗΣ

Γενική Είσοδος  17 €

Προπώληση:  viva.gr

Άργος - ΚΕΔΑΜ (Βασ. Σοφίας 2) 2751062143

Ναύπλιο - Δισκοπωλείο Indie Shop (Πλαπούτα 23) 2752026941

Τρίπολη -  Δισκοπωλείο Music Center (Γεωρ. Α 3) (271 022 4545

Στο ταμείο του Αρχαίου θεάτρου την ημέρα της συναυλίας

- Λαϊκή Βραδιά στο Δημοτικό σχολείο στη Δαλαμανάρα διοργανώνει στις 27 Ιουλίου ο εξωραϊστικός – πολιτιστικός σύλλογος Δαλαμανάρας και η ΚΕΔΑΜ.

Το Σάββατο 29 Ιουλίου στην πλατεία Δημάρχου Κατριλιώτη στη Ν. Κίο και ώρα 9μμ. , η ΚΕΔΑΜ και ο Πολιτιστικός σύλλογος Ν. Κίου συνδιοργανώνουν μια  βραδιά με  αγαπημένα τραγούδια μεγάλων Ελλήνων στιχουργών και συνθετών, με ρίζες από την Σμύρνη και όχι μόνο. «Από τη Σμύρνη… Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω». Τραγούδια που μας κατέθεσαν με μεγάλα γράμματα και με την δική τους αέναη καλλιτεχνική σφραγίδα, είτε για την Μικρασιατική καταστροφή, είτε για τον πόλεμο, είτε για την απώλεια και την ξενιτειά, είτε για την ελπίδα και την αγάπη.
Επιμέλεια παρουσίασης; Ιωάννης Νανόπουλος
Ερμηνεία: Ιωάννης Νανόπουλος & Μαρία Ζαβίτσα
Πιάνο: Ανδρέας Μπογάς
Μπουζούκι: Χριστόφορος Παπασαχόπουλος
Τύμπανα: Δημήτρης Μητρόπαπας
Μπάσο: Γιώργος Μπαβέλας
Κιθάρα: Ιωάννης Νανόπουλος
Συμμετέχει και η Χορωδία Ν. Κίου Δήμου Άργους Μυκηνών, με την διδασκαλία &  Διεύθυνση του Γιάννη Νικολόπουλου

- Disco Party στο Κουρτάκι διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ και η Τοπική Κοινότητα Κουρτακίου στις 29 Ιουλίου και ώρα 10μμ. Live DJ o Lakis από τη Disco Idol.

- Την Κυριακή 30 Ιουλίου και ώρα 9μμ στην παραλία της Ν. Κίου θα ακούσουμε το πολυφωνικό συγκρότημα Stringless ! Έξι γυναικείες φωνές θα ερμηνεύσουν τραγούδια από την παράδοση, τη σύγχρονη δημιουργία και δικά τους πρωτότυπα τραγούδια. Οι Stringless είναι: Αμλμπενα Κουτοβα, Έλσα Μουρατίδου, Κατερίνα Μαυροφρύδου, Δωροθέα Μιχαήλ, Βασιλική Αλεξίου, Στέλλα Γιαλτζή. Η εκδήλωση εντάσσεται στα «Μικρασιάτικα 2023» που οργανώνει ο Πολιτιστικός σύλλογος Ν. Κίου με την υποστήριξη της ΚΕΔΑΜ.

 - Ροκ Βραδιά στην πλατεία Ηφαίστου στο Άργος θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου με την υποστήριξη της ΚΕΔΑΜ.