Συνάντηση Δημήτρη Ορφανού με τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνάντηση Δημήτρη Ορφανού με τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο

Ιούλιος 28, 2023 - 20:51

Σε εξαιρετικά καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υποψήφιου δημάρχου Ναυπλιέων, επικεφαλής του συνδυασμού Όραμα Δημιουργίας, Δημήτρη Ορφανού, με τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο.

Ο Δημήτρης Ορφανός πέρασε το κατώφλι της Μητρόπολης, για πρώτη φορά ως υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων, στις 07:00 το απόγευμα της Παρασκευής και είχε πέραν της μίας ώρας συνομιλία με τον Μητροπολίτη.

Κατά τη συνάντηση, ο υποψήφιος Δήμαρχος ζήτησε την ευλογία του Σεβασμιωτάτου, ενώ συμφώνησαν σε τακτική επαφή.

Με την ευκαιρία της συνάντησής τους, ο Δημήτρης Ορφανός εξήρε το πνευματικό και φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης Αργολίδος, η οποία εδρεύει στο Ναύπλιο, ενώ παράλληλα υπογράμμισε την ανάγκη έμπρακτης στήριξής του από τον Δήμο Ναυπλιέων.  

Περαιτέρω, ο Δημήτρης Ορφανός τόνισε πως δεν ήρθε στη Μητρόπολη να μιλήσει για τα αυτοδιοικητικά του Δήμου Ναυπλιέων, αλλά για να προσευχηθεί και να λάβει την ευχή του Σεβασμιώτατου.

Σε δήλωσή του μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δημήτρης Ορφανός τόνισε:

«Με χαρά επισκέφτηκα σήμερα στη Μητρόπολη Αργολίδος τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεκτάριο. Με την αφορμή αυτή, θέλω να εκφράσω τον μεγάλο σεβασμό μου στο πρόσωπό του.

Τον ευγνωμονώ από καρδιάς για τη θερμή υποδοχή, τον πολύτιμο χρόνο που μου αφιέρωσε, αλλά και για την εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε. Ζητάω την ευλογία του και τις προσευχές του για τους δημότες μας και τον τόπο μας.

Ωστόσο, δεν θέλω να παραλείψω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου, την εκτίμηση και τη στήριξή μου στο πλούσιο έργο του, το οποίο πέρα από κοινωνικό είναι πνευματικό, συγγραφικό και άξιο μνημόνευσης. Στο κοινωνικό του μάλιστα έργο, συγκαταλέγεται και η λειτουργία των κατασκηνώσεων από την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος στο Φαρμακά οι οποίες δεν έχουν ανοίξει ακόμα παρά τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλει ο ίδιος. Και πάλι ευγνώμων».

Δελτίο Τύπου