Ο Δημήτρης Ορφανός στη «Λευκή Νύχτα Ναυπλίου»: Δεσμεύομαι ότι θα είμαι δίπλα στον κόσμο του εμπορίου, της επιχειρηματικότητας, της παραγωγής και της εργασίας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Δημήτρης Ορφανός στη «Λευκή Νύχτα Ναυπλίου»: Δεσμεύομαι ότι θα είμαι δίπλα στον κόσμο του εμπορίου, της επιχειρηματικότητας, της παραγωγής και της εργασίας

Σεπτέμβριος 03, 2023 - 11:20

Μήνυμα στήριξης στον εμπορικό κόσμο Ναυπλίου έστειλε το βράδυ του Σαββάτου, με τη συμμετοχή του στη «Λευκή Νύχτα», ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός.
 
Σε συνέχεια των επιτυχημένων περιοδειών και επαφών με φορείς του Δήμου Ναυπλιέων, ο Δημήτρης Ορφανός περπάτησε στο κέντρο της πόλης του Ναυπλίου, όπου επισκέφτηκε δεκάδες εμπορικά καταστήματα, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, Όραμα Δημιουργίας.
 
Σε συνομιλίες με επαγγελματίες και εργαζόμενους έγινε κοινωνός των προβλημάτων που τους ταλανίζουν. Μίλησε μαζί τους για την ανάγκη υλοποίησης ενός τολμηρού αναπτυξιακού σχεδίου το οποίο θα ενισχύσει την τοπική αγορά, θα προσελκύσει νέες επενδύσεις και θα φέρει ανάπτυξη για όλους τους συνδημότες και για όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Ναυπλιέων.
 
Επίσης, ενημερώθηκε για την εμπορική κίνηση κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, ενώ έδωσε έμφαση στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο τουρισμός στην ενίσχυσή της.
 
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Δημήτρης Ορφανός είχε την ευκαιρία να συναντήσει και μέλη του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου. Στις συζητήσεις, τους συνεχάρη για τις δράσεις που υλοποιεί ο Σύλλογος στο πλαίσιο της «Λευκής Νύχτας», ενώ άκουσε με προσοχή τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη του, αλλά και τις λύσεις που προτείνουν.
 
Ειδικότερα, υπογράμμισε τη σημασία στήριξης της αγοράς ολόκληρου του Δήμου Ναυπλιέων με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο θα εδράζεται στις πραγματικές ανάγκες των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων. Επιπλέον, έδωσε βαρύτητα στην προώθηση και στην ανάδειξη των ιδιαίτερης ποιότητας και αξίας μοναδικών τοπικών προϊόντων του Δήμου μας, αλλά και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
 
Μάλιστα, δεσμεύθηκε πως το προσεχές διάστημα θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στα γραφεία του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου.
 
Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συνδημότες τον πλησίασαν προκειμένου να του εκφράσουν την αλληλεγγύη τους για τις αποτρόπαιες, επαίσχυντες και πανελλαδικώς καταδικαστέες ενέργειες του απερχόμενου δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου που δεν ταιριάζουν σε ευρωπαϊκό δήμο του 21ου αιώνα.
 
Μετά το πέρας των συναντήσεων, ο Δημήτρης Ορφανός δήλωσε:
 
«Με τη συμμετοχή μου στη "Λευκή Νύχτα Ναυπλίου", μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού Όραμα Δημιουργίας, στέλνουμε ένα μήνυμα στήριξης του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου του Δήμου Ναυπλιέων. Η "Λευκή Νύχτα" είναι μια γιορτή του επαγγελματικού κόσμου Ναυπλίου για τους δημότες και τους επισκέπτες του τόπου μας. Θέλω να συγχαρώ τον Εμπορικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Ναυπλιέων για τις δράσεις του.

Δεσμεύομαι ότι θα συνεργαστώ με τον Εμπορικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Ναυπλίου για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κοινών δράσεων προώθησης της τοπικής αγοράς, με επίκεντρο τα μοναδικά και απαράμιλλης ποιότητας προϊόντα της, και ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας σε ολόκληρο τον Δήμο μας.

Ο εμπορικός κόσμος, όπως και οι παραγωγοί, ορισμένους από τους οποίους συνάντησα το πρωί του Σαββάτου στη Λαϊκή Αγορά Ναυπλίου, είναι ζωτικής σημασίας για την τοπική οικονομία και την ανάπτυξη του Δήμου μας. Θα είμαστε δίπλα τους και θα εργαστούμε σκληρά για να τους βοηθήσουμε να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες για όλους τους συνδημότες μας.

Οι επαφές μας θα είναι συχνές και συστηματικές γιατί θέλουμε να επενδύσουμε στον κόσμο της εργασίας, της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας».

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ