Πέτρος Τατούλης από Κορινθία: Στοχεύουμε στο καλύτερο αύριο της Πελοποννήσου (pics)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πέτρος Τατούλης από Κορινθία: Στοχεύουμε στο καλύτερο αύριο της Πελοποννήσου (pics)

Σεπτέμβριος 15, 2023 - 08:50

Ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης βρέθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 στην Κορινθία μαζί με τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της «Νέας Πελοποννήσου» και συγκεκριμένα στον Άγιο Βασίλειο, στο Χιλιομόδι, στα Αθίκια και στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού στον Μαψό Κορινθίας.

Ο κ. Τατούλης επανέλαβε το τρίπτυχο της «Νέας Πελοποννήσου» για την επόμενη ημέρα: «Δουλειά για όλους και αύξηση εισοδήματος – Κοινωνική προστασία και συνοχή – Ποιότητα Ζωής και Ασφάλεια».

Ο Πέτρος Τατούλης τόνισε ότι: «το διακύβευμα για αυτές τις εκλογές είναι η αδήριτη ανάγκη της Πελοποννήσου να πορευτεί επιτέλους σε ήρεμα, διαυγή και ασφαλή νερά, με ισχυρή περιφερειακή διακυβέρνηση, μακριά από πειραματισμούς που αφήνουν την περιφέρειά μας εκτεθειμένη σε κινδύνους. Οι ερχόμενες εκλογές είναι κρίσιμες για το μέλλον της Πελοποννήσου, καθώς μπροστά μας βρίσκονται μάχες για τη διεκδίκηση αναπτυξιακών πόρων, αλλά και για την αποτελεσματική αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων, κυρίως των ασθενών κοινωνικά και οικονομικά ομάδων».

« Ο στόχος της επόμενης περιόδου είναι να συνεχίσουμε αφενός τις μεγάλες παρεμβάσεις μας στις υποδομές με προτεραιότητα την ορθολογική διαχείριση υδάτων, που έχει μείνει πίσω στην Πελοπόννησο, παλεύοντας και με το τέρας της κλιματικής αλλαγής και από την άλλη πλευρά να εξασφαλίσουμε ποιότητα ζωής για τους συμπολίτες μας».

Δελτίο Τύπου