Κούλογλου: Τελείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ως αριστερό κόμμα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κούλογλου: Τελείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ως αριστερό κόμμα

Σεπτέμβριος 25, 2023 - 16:20

Μιλώντας στο OPEN ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου σχολίασε την εκλογή Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

«Αυτό που έγινε πρέπει να διδάσκεται στις σχολές πολιτικών επιστημών σε όλον τον κόσμο. Έγινε για πρώτη φορά και πιστεύω πως δεν θα ξαναγίνει», ανέφερε αρχικά σχολιάζοντας το πώς ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα σε κάτι περισσότερο από 20 ημέρες κατάφερε να πάρει τα ηνία του ΣΥΡΙΖΑ από την λεγόμενη… παλιά φρουρά.

«Αυτό που έγινε, έγινε γιατί υπήρχε μια βαθιά κρίση μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και παράλληλα μια εκφυλιστική κατάσταση στην ιδεολογία όπου πλέον είχαν χαθεί οι αναφορές στην αριστερά. Κάποιος ο οποίος ήρθε και υποσχέθηκε ότι θα κερδίσει τον Μητσοτάκη και θα ξαναφέρει τα παλιά μεγαλεία έφερε αυτό το αποτέλεσμα», σημείωσε στην συνέχεια.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε κατά την γνώμη μου. Ο ΣΥΡΙΖΑ που τον ξέραμε ως αριστερό κόμμα τελείωσε. Έχουμε ένα καινούργιο κόμμα στην πραγματικότητα που διατηρεί ακόμα το brand name, τα γραφεία, τα μέσα ενημέρωσης, την κρατική χρηματοδότηση. Πρέπει να δούμε εάν αυτό που γίνεται θα είναι ένα άλμα προς τα εμπρός ή ένα άλμα στο κενό», υπογράμμισε.