Γιώργος Φαράντος: Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γιώργος Φαράντος: Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης

Σεπτέμβριος 26, 2023 - 18:30

Επίσκεψη στις Υπηρεσίες της Πυροσβεστικής Διοίκησης Αρκαδίας πραγματοποίησε ο Γιώργος Φαράντος. Ο Γιώργος Φαράντος ανήρτησε το παρακάτω κείμενο στο fb. Ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Αρκαδία  με την παράταξη του Μανώλη Μάκαρη «Πρώτα η Πελοπόννησος» ευχαρίστησε το προσωπικό για τις συνεχείς προσπάθειες του στην κατεύθυνση της προστασίας των πολιτών:

Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης

Επισκέφθηκα στις 22-09 τις Υπηρεσίες της Πυροσβεστικής Διοίκησης Αρκαδίας και Τρίπολης.

Οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες διαχρονικά, επιτελούν το εξαίρετο έργο της συμμετοχής στην  αντιμετώπιση κάθε έκτακτης ανάγκης που ανακύπτει σε οποιαδήποτε περίοδο, και σε συνεργασία με τις συναρμόδιες αρχές και υπηρεσίες, συμβάλλουν στην εξασφάλιση της πολιτικής προστασίας και της πολιτικής άμυνας της Χώρας.

Ιδίως κατά τις σχετικά πρόσφατες πυρκαγιές στη Γορτυνία, το προσωπικό της ΠΥ έδωσε τον καλύτερο εαυτό του για την υπεράσπιση του αγαθού της ζωής και της περιουσίας των Αρκάδων πολιτών.

Ευχαριστούμε τους Πυροσβέστες που στέκονται με αυταπάρνηση στο πλευρό των πολιτών.

Και εμείς με τη σειρά μας, από την Παράταξη του Μανώλη Μάκαρη «Πρώτα η Πελοπόννησος» δηλώνουμε την διαθεσιμότητα μας για την έμπρακτη στήριξη στο Σώμα, όποτε αυτή απαιτηθεί.

Γεώργιος Φαράντος