Δημήτρης Πτωχός: Οι πολίτες αποφάσισαν: μαζί να πάμε την Πελοπόννησο Μπροστά!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δημήτρης Πτωχός: Οι πολίτες αποφάσισαν: μαζί να πάμε την Πελοπόννησο Μπροστά!

Οκτώβριος 15, 2023 - 23:30

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Οι πολίτες αποφάσισαν: μαζί να πάμε την Πελοπόννησο Μπροστά! Είναι ευθύνη όλων μας και ιδίως δική μου προσωπικά, να τα καταφέρουμε. Και θα τα καταφέρουμε, να είστε όλοι σίγουροι.

Μετά από μια τέτοια σπουδαία νίκη, θέλω να πω ορισμένα μεγάλα ευχαριστώ:

Πρώτα, φυσικά, σε όλες και όλους τους συμπολίτες μας που μας εμπιστεύτηκαν, από όπου και αν είναι, από οποιονδήποτε πολιτικό χώρο, από οποιοδήποτε μετερίζι: ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους!

Ιδιαίτερα, ασφαλώς, στους υποψηφίους του συνδυασμού μας. Θα είμαστε πάντα μαζί, ομάδα, όπως ήμασταν. Μαζί θα πάμε την Πελοπόννησο μπροστά!

Στους συνεργάτες μου για τη σκληρή δουλειά και κυρίως την ανιδιοτέλεια της στήριξής τους. Δώσαμε μαζί έναν μεγάλο αγώνα, έναν πολύ καλό αγώνα που θα θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους ανθρώπους στους οποίους χρωστάω τα πάντα, που ήταν η άγκυρά μου σε αυτό το ταξίδι.

Και, βέβαια, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που μου έκανε, τη βοήθεια και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.

Πάντα θα οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος στάθηκε κάτι παραπάνω από δάσκαλός μου στην πολιτική. 

Η μεγάλη νίκη που πετύχαμε είναι η αφετηρία για τη σκληρή δουλειά που μας περιμένει, για τις νίκες που πρέπει να καταφέρνουμε από εδώ και εμπρός, όλοι μαζί, κάθε μέρα, για ένα καλύτερο αύριο για την Πελοπόννησο. Γιατί η Πελοπόννησος αξίζει περισσότερα, μπορεί περισσότερα και ήρθε η ώρα να το αποδείξουμε! Και θα το κάνουμε πράξη, μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. 

Από σήμερα, προχωράμε μπροστά με αισιοδοξία και αγάπη για την πατρίδα μας. Αφήνουμε πίσω μας την τοξικότητα τις νοοτροπίες του χθες. Όπως έλεγα σε όλη την προεκλογική περίοδο, το επαναλαμβάνω και τώρα: επιθυμία μου είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί.  Να καλλιεργήσουμε μια νέα σχέση ανάμεσα στην Περιφέρεια και τον πολίτη. Σε αυτήν την πολιτική πιστεύω. Στην πολιτική όπου ενώνουν τις δυνάμεις τους άνθρωποι που μπορεί να προέρχονται από διαφορετικούς χώρους αλλά ο κοινός σκοπός τους ενώνει. Αυτό είναι το μέλλον στο οποίο ελπίζουμε!

Γιατί μαζί πηγαίνουμε πιο μακριά. Μαζί θα αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις και μαζί θα αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες! Έχουμε το σχέδιο και μαζί θα το κάνουμε πράξη. Σύντομα θα ξέρουν όλοι την Πελοπόννησο ως μία Περιφέρεια πρότυπο! Είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι συμπολίτες μου και υπόσχομαι να την τιμήσω!