Η Ε.Ο. Αθηνών - Πατρών έκλεισε λόγω κακοκαιρίας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η Ε.Ο. Αθηνών - Πατρών έκλεισε λόγω κακοκαιρίας

Νοέμβριος 02, 2023 - 11:20

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών, στο ύψος του Ελαιώνα, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή της Αχαΐας.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η κυκλοφορία έχει διακοπεί στην Αθηνών – Πατρών στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του Ελαιώνα (μετά το Αίγιο), ενώ στην ίδια περιοχή έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα στην Παλαιά Εθνική οδό Αθηνών – Πατρών.

Η κυκλοφορία πραγματοποιείται με εκτροπές από την Τροχαία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνεται ότι λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, στην Αχαϊα ισχύουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1. Στην 161 χ/θ της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Αθηνών, ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος των διοδίων Ελαιώνα, εχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω κατολίσθησης χωμάτων από προηγηθείσα έντονη βροχόπτωση,

2. Στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών, στο ύψος των διοδίων Ελαιώνα και στην περιοχή Μετόχι, εχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω κατολίσθησης χωμάτων, από προηγηθείσα έντονη βροχόπτωση

3. Στην Επαρχιακή Οδό Πούντας - Καλαβρύτων, στο ύψος του Μέγα Σπήλαιου, εχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα, λόγω κατολίσθησης χωμάτων από προηγηθείσα έντονη βροχόπτωση.