15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού στο Άργος (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού στο Άργος (φωτογραφίες)

Δεκέμβριος 13, 2013 - 14:22

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής διοργανώνει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, από την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 15 του μηνός, το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, που αποτελεί τη μεγαλύτερη συνάντηση των αθλητικών επιστημόνων και συνδυάστηκε με το 1ο Πελοποννησιακό Επαγγελματικό Συνέδριο “FITNESS MEETING 2013” που συνδιοργανώνουν η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων με τη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των Δήμων Καλαμάτας, Τρίπολης, Κορινθίων, Άργους-Μυκηνών και Σπάρτης (το υποστήριξε ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας, ο ΠΣΑΤ, καθώς επίσης και το ΙΔΕΑΔ, δηλαδή το Ινστιτούτο Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου).

Χθες βράδυ στο δημαρχείο του δήμου Άργους – Μυκηνών  πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, στην οποία βραβεύθηκαν η ομάδα του Παναργειακού,η ομαδα χάντμπολ του Διομήδη και δημοσιογράφοι.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος,ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Ν. Γκαβούνος,ο Δ. Γρηγοριάδης πρόεδρος ΠΕΠΦΑ,ο Χ. Ντίζος αναπληρωτής πρόεδρος ΠΕΠΦΑ,ο Π. Παππάς αντιπρόεδρος ΠΕΠΦΑ,ο Δ. Κλεουβούλου αντιπρόεδρος του πανελλήνιου συνδέσμου γυμναστηρίων,ο Σ. Μαλάτος πρόεδρος ΙΔΕΑ,ο αντιδήμαρχος Ν. Νανόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Η. Χατζηγεωργίου,ο πρόεδρος Δ.Κ. Άργους Τρ. Μποζονέλος , ο αντιπρόεδρος Δ.Κ.  Άργους Κ. Καλούσης κ.α.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr