Γιώργος Γαβρήλος: Όποιος πιστεύει ότι δεν μπορεί να συμφωνήσει με τις πολιτικές αποφάσεις που θα παρθούν, είναι ηθικά και πολιτικά ορθό να αποχωρήσει (βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γιώργος Γαβρήλος: Όποιος πιστεύει ότι δεν μπορεί να συμφωνήσει με τις πολιτικές αποφάσεις που θα παρθούν, είναι ηθικά και πολιτικά ορθό να αποχωρήσει (βίντεο)

Νοέμβριος 08, 2023 - 20:24

φωτογραφία Eurokinissi

Στην εκπομπή Συνδέσεις της ΕΡΤ, με τους δημοσιογράφους Χριστίνα Βίδου και Κώστα Παπαχλιμίντζο, ήταν σήμερα καλεσμένος ο Γιώργος Γαβρήλος, Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.  https://youtu.be/euwHXCMGC48

Για την Ακρίβεια

«Η ακρίβεια που βιώνουν οι Έλληνες δεν έχει προηγούμενο, ούτε συγκρίνεται με τις χώρες της Ευρώπης. Η ΝΔ άφησε ανεξέλεγκτο έναν πληθωρισμό απληστίας, με θύματα τα ελληνικά νοικοκυριά.
Δεν γίνονται έλεγχοι για την αισχροκέρδεια. Δεν μειώνονται φόροι και ΦΠΑ στα τρόφιμα. Δεν αυξάνονται οι μισθοί και οι συντάξεις. Το μόνο που κάνει η Κυβέρνηση είναι διαπιστώσεις και επικοινωνία με πυροτεχνήματα. Είναι επιλογή της Κυβέρνησης, όλο αυτό το διάστημα, τα καρτέλ να πλουτίζουν και οι Έλληνες να φτωχοποιούνται.»

Για το νέο Φορολογικό Νομοσχέδιο

«Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο της Κυβέρνηση θέλει να εξαφανίσει την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Ας ψάξει για τον πραγματικό πλούτο στα καρτέλ, στα διυλιστήρια και στην ενέργεια, που ακόμη δεν έχει εισπράξει τα λεφτά από τα πρόστιμα και τους φόρους.»  

Για τον ΣΥΡΙΖΑ

«Ενόψει της ΚΕ και της προετοιμασίας για το Συνέδριό μας, πρέπει να συζητήσουμε όλα τα οργανωτικά, ιδεολογικά και προγραμματικά ζητήματα, μέσα στα Όργανα. Όποιος πιστεύει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει σε αυτόν τον δρόμο και δεν μπορεί συμφωνήσει με τις πολιτικές αποφάσεις που θα παρθούν, είναι ηθικά και πολιτικά ορθό να αποχωρήσει. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να παραμένει και να αποδομεί, είτε τον εκλεγμένο Πρόεδρο, είτε το Κόμμα. Σκοπός μας είναι να προχωρήσουμε όλοι μαζί, όμως αν υπάρχουν πολιτικά ζητήματα, θεωρώ ότι ο καθένας πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του.»

 

Συνέντευξη στην εκπομπή Συνδέσεις της @ert 08 11 23