Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Χορωδιακού Εργαστηρίου Ναυπλίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Χορωδιακού Εργαστηρίου Ναυπλίου

Δεκέμβριος 20, 2023 - 15:21

Το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου πραγματοποιεί την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 19:30 στο «Βουλευτικό» (Πλατεία Συντάγματος) στο Ναύπλιο.

Συμμετέχουν το Μεικτό Πολυφωνικό και το Νεανικό Τμήμα του Χορωδιακού Εργαστηρίου Ναυπλίου καθώς και η Παιδική Χορωδία ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου σε διδασκαλία και διεύθυνση Γιάννη Νικολόπουλου.

Η χορωδιακή φωνητική έκφραση συναντά το γοητευτικό κλίμα των Χριστουγέννων σε μια συναυλία που στοχεύει στο να φέρει χαρά και ελπίδα με ξεχωριστές μελωδίες σε μια εκλεκτή συλλογή χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στην περίοδο των εορτών.

Αντί εισιτηρίου, προαιρετικά, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, που θα διατεθούν για την υποστήριξη του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας "Η Αλληλεγγύη".

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε να μοιραστούμε τη χαρά των Χριστουγέννων με μελωδίες χαράς και αγάπης, προσφέροντας βοήθεια και ελπίδα σε όσους το χρειάζονται περισσότερο.

 

ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

 

Ημερομηνία: 
Σάββατο, 23 Δεκέμβριος, 2023 - 19:30