«Θα απαντήσει ο Πρωθυπουργός γιατί οι Έλληνες αγοράζουν βρεφικό γάλα ως και 231% ακριβότερα;»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Θα απαντήσει ο Πρωθυπουργός γιατί οι Έλληνες αγοράζουν βρεφικό γάλα ως και 231% ακριβότερα;»

Ιανουάριος 08, 2024 - 20:30

Με μαγνητοσκοπημένη δήλωσή της, η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη, επέμεινε στην καθυστέρηση ανάληψης «επίσημης» ευθύνης,  επί του μείζονος θέματος που έχει προκύψει, αναφορικά με την ιλιγγιώδη» τιμή του βρεφικού γάλακτος στην ελληνική αγορά.

«Απάντηση δεν έχει δοθεί από τα κυβερνητικά στελέχη για το πλαφόν στην τιμή του βρεφικού γάλακτος» ανέφερε η κ.Αυγέρη εξειδικεύοντας... «Θα απαντήσει ο πρωθυπουργός;» «Στην Ελλάδα, οι γονείς πληρώνουν το βρεφικό γάλα έως και 213% παραπάνω από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

»Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επί μέρες θέτει επιτακτικά το πρόβλημα, καλώντας την κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εδώ και μέρες έχει ζητήσει την επιβολή πλαφόν στην τιμή του βρεφικού γάλακτος. Να μπει επιτέλους φρένο στην αισχροκέρδεια! Η κυβέρνηση, όμως, κάνει ότι δεν ακούει.

»Ο αρμόδιος υπουργός αποφεύγει να απαντήσει. Όπως κι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος σήμερα παραδέχτηκε ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την τιμή του βρεφικού γάλακτος, κι ότι η κυβέρνηση μελετά τις λύσεις!

»Για πόσο θα τις μελετά, είναι η ερώτηση προς τον πρωθυπουργό.

»Θα επιβάλει πλαφόν; Ναι ή όχι;».​