Άργος: Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Αλλαγή Πορείας - Δημήτρης Καμπόσος»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Άργος: Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Αλλαγή Πορείας - Δημήτρης Καμπόσος»

Ιανουάριος 23, 2024 - 10:16

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Αλλαγή Πορείας - Δημήτρης Καμπόσος» Δήμου Άργους Μυκηνών:

Με ψέματα και ανυπόστατες κατηγορίες ξεκινά την θητεία της η αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Άργους Μυκηνών. 

Ψέματα που υποδηλώνουν την αδυναμία της νέας δημοτικής αρχής να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο στον τομέα της καθαριότητας. 

Προς αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν. 

Το πλυντήριο καθαρισμού κάδων δόθηκε στην κυκλοφορία τον Μάιο του 2022 όπου και λειτουργούσε κανονικά. Δεν έχει κλείσει δηλαδή δυο χρόνια που υποτίθεται πως είναι… ακινητοποιημένο και αυτό το απλό με το μαγικό της ραβδάκι το έλυσε η αντιδήμαρχος. Και επιχαίρει και ο πρώην Πρόεδρος του Άργους που χαμπάρι δεν είχε πάρει πως το πλυντήριο δούλευε κανονικά. Ας κάνετε έναν κόπο να ρωτήσετε την υπηρεσία του δημου αν το πλυντήριο δούλευε το καλοκαίρι και έπλυνε τους κάδους… Επίσης όπως μπορεί να επιβεβαιώσει πάλι η υπηρεσία του Δήμου το συγκεκριμένο όχημα είχε μεταβεί για σέρβις στην Πάτρα δυο φορές, σε αντίθεση με τα όσα λέει η παρούσα δημοτική αρχή που νομίζει πως ανακαλύπτει τον τροχό… Βέβαια ήταν τόσο απλή η βλάβη που το πλυντήριο ξαναπάει αύριο στην Πάτρα για επισκευή χωρίς βέβαια να σπεύσει να μας ενημερώσει η αντιδήμαρχος.

Επίσης να υπενθυμίσουμε πως η δημοτική μας αρχή ανανέωσε το στόλο των απορριμματοφόρων και παρέδωσε στην παρούσα δημοτική αρχή 7 νέα απορριμματοφόρα το έτος 2023 καθώς και ένα όχημα αποκομιδής βαρέων αντικειμένων (παπαγαλάκι) όπως και ένα σπουδαίο έργο αυτό του Εργοστασίου Ανακύκλωσης το οποίο θα έπρεπε η παρούσα δημοτική αρχή να πιέσει τον εργολάβο να βάλει κάδους ανακύκλωσης και να ξεκινήσει καθώς η σύμβαση έχει υπογραφεί από την δημοτική αρχή Καμπόσου! Δυστυχώς αντιλαμβανόμαστε πως μεγαλύτερη ουσία για την δημοτική αρχή Μαλτέζου έχουν οι ψευδείς ανακοινώσεις και οι φωτογραφίσεις στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου και δίπλα στους κάδους και όχι τα έργα και η επίλυση των προβλημάτων του Δήμου!