Αργυροπούλου: Η λύση της σύμβασης των 11 εργαζομένων στο Δήμο Άργους Μυκηνών ήρθε ύστερα από απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ναυπλίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αργυροπούλου: Η λύση της σύμβασης των 11 εργαζομένων στο Δήμο Άργους Μυκηνών ήρθε ύστερα από απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ναυπλίου

Μάρτιος 07, 2024 - 10:08

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Η παρούσα Δημοτική Αρχή κατηγορείται πως δήθεν απολύει εργαζομένους.

Να γίνει σαφές ότι αυτό δεν ισχύει!

Αυτό που ισχύει είναι το εξής:

Εν μέσω covid είχαν προσληφθεί στο Δήμο μας υπάλληλοι για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών της πανδημίας , όπως και σε άλλους Δήμους της χώρας.

Η λύση της σύμβασης των 11 εργαζομένων ήρθε ύστερα από απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ναυπλίου, στο οποίο οι ίδιοι εργαζόμενοι προσέφυγαν ζητώντας τη μονιμοποίησή τους. Το δικαστήριο απέρριψε τη προσωρινή διαταγή τους για παραμονή τους στις Υπηρεσίες που εργάζονταν.

Η νέα δημοτική αρχή του Δήμου Άργους – Μυκηνών σέβεται και εφαρμόζει όλες τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης ανεξαρτήτως ετυμηγορίας.  

Σέβεται επίσης όλους τους εργαζομένους, χωρίς εξαιρέσεις, και αξιοποιεί τις ικανότητες τους αποτελεσματικά, επ’ ωφελεία των Δημοτών και του Δήμου.

Επομένως, οποιαδήποτε προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης ενός τόσο σοβαρού και ευαίσθητου θέματος αν μη τι άλλο είναι ανεπιτυχής.

Αργυροπούλου Αναστασία
Αντιδήμαρχος
Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Κλιματικής Προστασίας
Δήμου Άργους- Μυκηνών