Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου η εκδήλωση της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας «Χείλων ο Λακεδαιμόνιος»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου η εκδήλωση της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας «Χείλων ο Λακεδαιμόνιος»

Μάρτιος 23, 2024 - 11:20

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης (21/3), η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας «Χείλων ο Λακεδαιμόνιος» θα παρουσιάσει τη νέα ποιητική συλλογή της Μαντώς Μπελεγρή με τίτλο «Η Λιτανεία της Πέμπτης Εποχής» από τις εκδόσεις «ΙΩΛΚΟΣ».

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου και ώρα 6:30΄μμ στην «Αίθουσα Λακώνων Ποιητών Νικηφόρου Βρεττάκου και Γιάννη Ρίτσου» στο διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας.

Για το βιβλίο εκτός από τη συγγραφέα θα μιλήσουν ο Νικόλαος Κουφός, συγγραφέας/πρόεδρος ΕΠΔΛ και ο Ιωάννης Λεων. Νικολόπουλος, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης.

Ακόμα, ποιήματα θα απαγγείλουν οι ηθοποιοί Σοφία Καζαντζιάν και ο Μάριος Ιορδάνου, ενώ η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με μελοποιημένη ποίηση από τη χορωδία της Χρυσάνθης Μάνδρου-Φιλιππάκου.

Τέλος, την παρουσίαση θα πραγματοποιήσει η Χρυσαυγή Ατσιδάκου, νομικός-δημοσιογράφος. Σημειώνεται ότι η εκδήλωση τελεί υπό της αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.