ΑΣΕΠ: Νέα προκήρυξη μόνιμων θέσεων

Time to read
less than
1 minute
Read so far

ΑΣΕΠ: Νέα προκήρυξη μόνιμων θέσεων

Μάρτιος 27, 2024 - 17:20

Εντός της εβδομάδας ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης αναμένεται να αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο η νέα προκήρυξη για την πρόσληψη 817 μονίμων υπαλλήλων σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας της χώρας που έρχεται για να καλύψει τμήμα των μεγάλων κενών που υπάρχουν στο χώρο της υγείας.

Σύμφωνα με πηγές του ΑΣΕΠ την προηγούμενη εβδομάδα το υπουργείο Υγείας άναψε το «πράσινο» φως για την προκήρυξη και πλέον το ΑΣΕΠ θα την αποστείλει για έκδοση ώστε στην συνέχεια να ακολουθήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων εντός του Απριλίου.

Η συγκεκριμένη προκήρυξη αναμένεται να λάβει το αριθμό 2Κ/2024 και θα είναι η δεύτερη μεγάλη, μετά από αυτήν της Δημοτικής Αστυνομίας με 1.213 θέσεις μόνιμου προσωπικού, της οποίας η διαδικασία υποβολής αιτήσεων έληξε την Τρίτη 26 Μαρτίου.

Η συντριπτική πλειοψηφία των θέσεων της νέας προκήρυξης των 817 μόνιμων θέσεων θα αφορά ειδικότητες της κατηγορίας ΤΕ που συνδέονται με τα νοσοκομεία. Ωστόσο, σημαντικός αριθμός θέσεων θα διατεθεί και για την πρόσληψη διοικητικών υπαλλήλων των κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ.