Τα τρακτέρ πλημμύρισαν το Άργος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τα τρακτέρ πλημμύρισαν το Άργος

Φεβρουάριος 08, 2014 - 12:15

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

(Φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος).

Έκλεισαν την εθνική οδό Άργους – Κορίνθου στήνοντας  μπλόκο στον κόμβο της Καρυάς 

Μεγάλη κινητοποίηση πραγματοποιούν οι αγρότες της Αργολίδας στην πόλη του Άργους καθώς οι ρυθμίσεις που ανακοίνωσε την Πέμπτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σε απάντηση των αιτημάτων για τη φορολόγησή τους, δεν τους ικανοποίησαν. Όπως δηλώνουν «ακόμα και με τις βελτιώσεις επί των μέτρων που ανακοινώθηκαν, ο αγροτικός κόσμος δεν θα επιβιώσει».

Οι αγρότες συγκεντρώθηκαν γύρω στις 10:00 το πρωί στη γέφυρα του Ξεριά που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης του Άργους και από εκεί έκαναν πορεία με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα στο κέντρο της .

Στο πλευρό τους βρίσκονται ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δ. Καμπόσος , ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Κοδέλας , ο αντιπερειφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Πουλάς ,  ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος,ο περιφερειακός σύμβουλος Φάνης Στεφανόπουλος ,ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Κτηνοτρόφων Τάκης Πεβερέτος και ο αντιδήμαρχος Χ. Πετσέλης.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν έξω από την πόλη και έκλεισαν την εθνική οδό Άργους – Κορίνθου στήνοντας μπλόκο στα γραφεία της ΔΕΗ στον κόμβο της Καρυάς διακόπτοντας την κυκλοφορία.

(Φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr