ΕΣΚΑΚ: Ο ΓΣΦΑ Αριστέας 'Αργους πρωταθλητής παίδων

Time to read
less than
1 minute
Read so far

ΕΣΚΑΚ: Ο ΓΣΦΑ Αριστέας 'Αργους πρωταθλητής παίδων

Απρίλιος 18, 2024 - 22:03

Ο  ΓΣΦΑ Αριστέας 'Αργους, πρωταθλητής στο πρωτάθλημα παίδων της Ένωσής μας!

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι , που πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 10/4/2024,  στο κλειστό Γυμναστήριο της Αγίας Τριάδας  , οι δυο ομάδες, Ο ΓΣΦΑ Αριστέας Αργους  και ο Α.Ο.Ποσειδων Λουτρακίου ,  κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος , όπου ο Αριστέας Άργους , παίρνοντας την νίκη  στέφθηκε πρωταθλητής και συνεχίζει την πορεία του, στα προκριματικά του  πανελληνίου  πρωταθλήματος.

Σαν Ένωση εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους του ΓΣΦΑ Αριστέας 'Αργους  που συνέβαλαν στην επιτυχία της ομάδας.

Φυσικά , θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στην ομάδα του Α.Ο Ποσειδώνα Λουτρακίου ,  για την αξιέπαινη πορεία της , όπου έφτασε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος αλλά στις ομάδες του Α.Σ. ΤΗΡΩΝ 1988 και του Αθλητικού Ομίλου Ερμιονίδας,  για την αξιέπαινη πορεία τους που συμμετείχαν και κατέκτησαν την 3η και 4η θέση αντίστοιχα στην εν λόγω διοργάνωση.

Τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα στην Ένωσή μας συνεχίζονται με τα πρωταθλήματα Παμπαίδων Α΄και ΜΙΝΙ (U11).

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ναυπλιέων, το Δημοτικό Συμβούλιο, τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Ορφανό καθώς και  τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο  για θέματα Αθλητισμού του Δήμου Ναυπλιέων κ. Αθανάσιο Πανουτσόπουλο, για την παραχώρηση του γηπέδου και την  βοήθεια που παρείχαν για την διεξαγωγή του Final Four των Παίδων της Ένωσής μας.