Παρέμβαση του Μ. Χασάπη για τον παραλιακό άξονα της Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παρέμβαση του Μ. Χασάπη για τον παραλιακό άξονα της Πελοποννήσου

Μάρτιος 18, 2014 - 12:03

φωτογραφία EUROKINISSI Βασίλης Παπαδόπουλος (αρχείο)

Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο έκανε την Δευτέρα ο Δημ. Σύμβουλος και πρ. Δήμαρχος Λέρνας Μιχάλης  Χασάπης, σχετικά με  την ανάθεση μελετών που αφορούν την βελτίωση του παραλιακού άξονα της ανατολικής πελοποννήσου.

      Όπως τόνισε ο κ. Χασάπης, σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ανακοίνωσε ότι μέχρι το τέλος Μαρτίου-αρχές Απριλίου θα γίνει δημοπράτηση για τις μελέτες του συγκεκριμένου έργου, που ξεκινά από την Κόρινθο, συνεχίζει στην Επίδαυρο, την Ερμιόνη και το Ναύπλιο, προχωρά στην Κυνουρία (Άστρος, Τυρός, Λεωνίδιο, Φωκιανός), το Γύθειο, το Γερολιμένα και φθάνει στην Καρδαμύλη και τη Στούπα Δυτ. Μάνης για να καταλήξει στην Καλαμάτα. 

     Ο κ. Χασάπης ζήτησε την παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής, ώστε στα υπό μελέτη τμήματα να συμπεριληφθούν και τα τμήματα του δρόμου Άργος - Μύλοι και Μύλοι - όρια νομού. "Οι βελτιώσεις του δρόμου δεν μπορούν να αφήσουν έξω την πόλη του Άργους και το δρόμο Άργος - Μύλοι - Κιβέρι - όρια νομού, αφού το τμήμα αυτό δέχεται μεγάλο φορτίο ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες".