Σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια για τις ζημιές από την χαλαζόπτωση (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια για τις ζημιές από την χαλαζόπτωση (φωτογραφίες)

Απρίλιος 29, 2014 - 15:57

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Αργολίδας για τη διενέργεια όλων των διαδικασιών που προβλέπονται για την αποζημίωση των πληγέντων από την χαλαζόπτωση της 27ης Απριλίου. Την σύσκεψη συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος και συμμετείχαν , ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης  Φ. Στεφανόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Αργολίδος Σ. Αντωνόπουλος, οι υποψήφιοι με την Λαϊκή Συσπείρωση, Ν. Αγγέλου, Ν. Γόντικας, και Ν. Μπαβελή., υπηρεσιακοί παράγοντες, και συνεργάτες του ΕΛΓΑ. (Φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-Συγκέντρωση των αγροτών πραγματοποιήθηκε χτες  το μεσημέρι στο Σκαφιδάκι Αργολίδας με αιτία την έντονη  χαλαζόπτωση που για ακόμα μια φορά κατέστρεψε τις καλλιέργειες των αγροτών με άμεση συνέπεια στο εισόδημα τους.

 Οι παραγωγοί απαίτησαν από τους εκπροσώπους του ΕΛΓΑ να αποζημιωθούν για τις  ζημιές που έπαθαν οι καλλιέργειες τους , να μην επαναληφθεί ό,τι γινόταν  τα προηγούμενα χρόνια , όπως και πέρυσι, που δεν πήραν ούτε ευρώ.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε κλιμάκιο της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή ΝΙΚΟ ΑΓΓΕΛΟΥ τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

ΝΙΚΟ ΓΟΝΤΙΚΑ  και την υποψήφια αντιπεριφεριάρχη Αργολίδας ΝΑΥΣΙΚΑ ΜΠΑΒΕΛΗ, οι οποίοι απαίτησαν  από τους εκπροσώπους του ΕΛΓΑ να  εκτιμήσουν άμεσα τις ζημιές και να δοθούν οι αποζημιώσεις στους αγρότες που ήδη βρίσκονται σε δεινή κατάσταση,

εξ’αιτίας της κοινής Αγροτικής Πολιτικής και των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης. 

Όταν μάλιστα τονίστηκε ιδιαίτερα από τον ΝΙΚΟ ΑΓΓΕΛΟΥ  στον υπεύθυνο του ΕΛΓΑ να μην περάσουν οι αποζημιώσεις στα ΠΣΕΑ αντέδρασαν  ορισμένα τσιράκια τους, βοηθώντας τους υπεύθυνους να υπεκφεύγουν.

Και ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών και ο Αντιπεριφεριάρχης υποσχέθηκαν ότι θα μεσολαβήσουν για να δοθεί λύση και ορίστηκε σύσκεψη στην έδρα της Αντιπεριφέρειας για σήμερα Τρίτη στη 1.00 το μεσημέρι.    

ΚΑΛΟΥΜΕ τους αγρότες, που ήδη έχουν πικρή πείρα και από υποσχέσεις, και από αποζημιώσεις που ποτέ δεν δίνονται, να είναι σε ετοιμότητα, να μην επαναπαυτούν σε υποσχέσεις, και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ να τους δοθούν άμεσα οι αποζημιώσεις, και ΠΡΙΝ τις εκλογές, γιατί μετά θα είναι πολύ αργά…Να βγάλουν συμπεράσματα για το ποιος φταίει και ποιος ευθύνεται για την κατάστασή τους εν όψει των εκλογών του Μάη….                       

Να καταψηφίσουν την πολιτική της Ε.Ε και τα κόμματα που τη στηρίζουν με όλους τους μηχανισμούς τους ,όπως ο ΕΛΓΑ ,οι Δήμοι και οι Περιφέρειες. Να εμπιστευθούν και να στηρίξουν τους υποψήφιους  της Λαϊκής Συσπείρωσης παντού στην Ευρωβουλή, τους Δήμους και την Περιφέρεια.

Για να έχουν συμπαραστάτες ανθρώπους που θα αγωνίζονται και θα διεκδικούν  για τα προβλήματα που τους απασχολούν και θα ανοίγουν μαζί το δρόμο για οριστική απαλλαγή από το βραχνά αυτού του Κράτους  και του Συστήματος.                                                                       

ΜΠΑΒΕΛΗ ΝΑΥΣΙΚΑ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αργολίδας ΤΟΥ Κ.Κ.Ε