Γ. Μανιάτης: το αεροδρόμιο της Τρίπολης να χρησιμοποιηθεί για πτήσεις charter

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γ. Μανιάτης: το αεροδρόμιο της Τρίπολης να χρησιμοποιηθεί για πτήσεις charter

Μάιος 07, 2014 - 22:35

Χαιρετισμός Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννη Μανιάτη στην Ημερίδα με θέμα: «Λειτουργία Αεροδρομίου Τρίπολης»

Αγαπητοί φίλοι,

λυπάμαι που δεν μπορώ να είμαι σήμερα μαζί σας. Θέλω όμως να σας συγχαρώ για την πρωτοβουλία να διοργανώσετε την Ημερίδα με θέμα τη λειτουργία του Αεροδρομίου Τρίπολης ως πολιτικού.

Γνωρίζετε ασφαλώς ότι εδώ και μια δεκαετία περίπου παλεύω κι εγώ όπως και όλοι εσείς, ώστε το Αεροδρόμιο της Τρίπολης να χρησιμοποιηθεί για πτήσεις charter, γεγονός που αναμφισβήτητα  θα επιφέρει εξαιρετικά θετικές επιπτώσεις στον τουρισμό της Αργολίδας.

Τα οποιαδήποτε τεχνικά προβλήματα είχαμε αντιμετωπίσει κατά τα προηγούμενα χρόνια έχουν πια ξεπεραστεί. Το ενδιαφέρον των τουριστικών πρακτόρων είναι ξεκάθαρο και σαφές, γεγονός που αναμφισβήτητα μας βοηθά εξαιρετικά στην προσπάθειά μας.

Σε χθεσινή συνεργασία που είχα με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων,                          κ. Μιχ.Χρυσοχοϊδη, συμφωνήσαμε για την από κοινού συνέχιση με ακόμη πιο αποφασιστικό τρόπο όλων των προσπαθειών, προκειμένου να υλοποιήσουμε τη σημαντική αυτή αναπτυξιακή πρωτοβουλία για τον τουρισμό της Αργολίδας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Είμαστε απόλυτα ανοικτοί σε όλες τις δυνητικές προτάσεις για την υλοποίηση του κοινού στόχου και σας βεβαιώνω ότι από την πλευρά μου τόσο ως βουλευτής Αργολίδας όσο και ως  Υπουργός ΠΕΚΑ, θα εξαντλήσω όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν προκειμένου να προχωρήσουμε στην υλοποίησή του.

Θερμά συγχαρητήρια και πάλι.

Γιάννης Μανιάτης

Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής