Τουρισμός

Συνάντηση της Ελ. Κουντουρά με τους τομεάρχες Τουρισμού των κομμάτων

Ιανουάριος 17, 2017 - 18:34

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά προσκάλεσε τους  βουλευτές -τομεάρχες τουρισμού των κομμάτων σε ευρεία συνάντηση στο Υπουργείο  προκειμένου να τους ενημερώσει για την πορεία και το έργο στον ελληνικό τουρισμό.

Γιάννης Γκιόλας:Σημαντικό ήταν το έργο του ΕΟΤ το 2016

Ιανουάριος 12, 2017 - 10:14

Με δήλωση του ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας χαρακτηρίζει ως σημαντικό  το έργο που επιτέλεσε ο ΕΟΤ  τη χρονιά που έφυγε  με ορατά  αποτελέσματα   στο  σύνολο της τουριστικής οικονομίας  , αλλά και σε  επίπεδο  Αργολίδας –Πελοποννήσου.

Κινεζική αντιπροσωπεία για συνεργασία στο Χειβιδόπουλο (φωτο&βίντεο)

Δεκέμβριος 13, 2016 - 20:48

Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία της Επαρχίας Γιουνάν από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας. Την κινεζική αντιπροσωπεία υποδέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τάσσος Χειβιδόπουλος και εκπρόσωποι τοπικών συνεταιρισμών. Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, οι εκπρόσωποι της Γιουνάν προσκάλεσαν την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας να συμμετάσχει με αντιπροσωπεία της στην διεθνή έκθεση εμπορικού περιεχομένου που διοργανώνεται στην επαρχία Γιουνάν το Νοέμβριο 2017.

Στην Πολωνία για 4η συνεχή χρονιά βρέθηκε η Μυθική Πελοπόννησος (φωτογραφίες)

Δεκέμβριος 07, 2016 - 17:05

Ξεχωριστή η παρουσία της Μυθικής Πελοποννήσου στην αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα στη Βαρσοβία Grecka Panorama-Σταθερή παρουσία της Πελοποννήσου στην Πολωνική αγορά.

Εξαιρετικά επιτυχημένη η συμμετοχή της Μυθικής Πελοποννήσου στην 32η διεθνή έκθεση τουρισμού Greek Tourism Expo

Δεκέμβριος 01, 2016 - 18:19

Εξαιρετικά επιτυχημένη χαρακτηρίστηκε από τους επαγγελματίες τουρισμού και τους επισκέπτες η συμμετοχή της Μυθικής Πελοποννήσου στην  διεθνή έκθεση τουρισμού Greek Tourism Expo στην Αθήνα. Η συμμετοχή στην έκθεση και το ενδιαφέρον του κοινού επιβεβαίωσαν για μία ακόμη φορά τη δυναμική του brand της Πελοποννήσου και την καταξίωση της ως προορισμού στην τουριστική αγορά.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση World Travel Market (φωτογραφίες)

Νοέμβριος 16, 2016 - 10:09

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μέσω της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ «Πελοπόννησος Α.Ε.», συμμετείχε για μία ακόμη χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «World Travel Market (WTM) 2016», η οποία άνοιξε τις πύλες της στις 7 Νοεμβρίου 2016. Η Έκθεση θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες στο χώρο του τουρισμού και συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα βλέμματα και το ενδιαφέρον του συνόλου της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.

Εποικοδομητικές οι συναντήσεις του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου στο Στρασβούργο

Νοέμβριος 10, 2016 - 20:09

Ιδιαίτερα αποτελεσματική, στo πλαίσιο των εργασιών και επαφών του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρου κατά την παραμονή του στο Στρασβούργο, ήταν η δίωρη συνάντησή του με τον διευθυντή του τομέα τουρισμού και δημοσίων σχέσεων του Δήμου Στρασβούργου Patrice Geny.
Το Στρασβούργο διαθέτει ένα από τα πιο καλοσχεδιασμένα και λειτουργικά γραφεία τουρισμού στην Ευρώπη, το οποίο φέτος κλείνει εκατό χρόνια ζωής και λειτουργίας.

Τατούλης:Η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει την επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο

Οκτώβριος 21, 2016 - 14:51

 «Νέα αναπτυξιακή δυναμική για την οικονομία της Πελοποννήσου η επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου»

«Κρίσιμο αναπτυξιακό εργαλείο» χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο και τόνισε ότι για το λόγο αυτό «η Περιφέρεια το υπερασπίζεται και έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα», κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας του Συμποσίου «Τραίνο, τουρισμός και περιφερειακή ανάπτυξη» που πραγματοποιείται στη Ζυρίχη σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο της Ζυρίχης.

Σελίδες

Subscribe to Τουρισμός