Τουρισμός

Κώστας Καράπαυλος: 'Εχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια

Ιανουάριος 20, 2020 - 19:16

Κώστας Καράπαυλος, Σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Ναυπλίου: 'Εχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια

Επί δέκα χρόνια μας τσαμπουνάνε ότι τα έργα για την μαρίνα θα ξεκινήσουν.

Οι υποσχέσεις γινόντουσαν πιο συχνές και πιο έντονες στις προεκλογικές περιόδους.

Σανός.

Εσεις τι λέτε; Εάν υπήρχε επενδυτής να βάλει όλα αυτά τα μύρια που απαιτούνται για το φαραωνικό σχέδιο κατασκευής μαρίνας με κτήρια χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων δεν θα είχαν προχωρήσει;

Ο βουλευτής Γιάννης Γκιόλας στη πίτα του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού

Ιανουάριος 20, 2020 - 14:26

« Στο 26ο έτος συνεχούς και δημιουργικής παρουσίας μπαίνει ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού. Ήταν το 1994 που ιδρύθηκε για να καλύψει αυτόνομα τα τοπικά αλλά και τα λοιπά αιτήματα και κυρίως τις ανάγκες των πολυάριθμων μελών του, αφού ήδη έχουν ξεπεράσει τα 100 .

Επαναθέρμανση του κινεζικού ενδιαφέροντος για την Πελοπόννησο

Ιανουάριος 18, 2020 - 13:08

Ενδεχόμενο ακόμα και αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ του Πεκίνου και της Καλαμάτας τέθηκε προς συζήτηση στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα από τον αντιπρόεδρο του Κινεζο – Ελληνικού Συνδέσμου Πολιτιστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης Χονγκ Ζου, ο οποίος τον επισκέφθηκε την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, στην Τρίπολη.

Παρέμβαση Νίκου Γόντικα στο ΠεΣυ για την τουριστική προβολή

Ιανουάριος 16, 2020 - 15:54

Παρέμβαση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκου Γόντικα στο ΠεΣυ για την τουριστική προβολή.

Όταν αναφέρεστε στον τουρισμό

Δεν αναφέρεστε στο δικαίωμα των πλατειών λαϊκών στρωμάτων για διακοπές – αναψυχής – ξεκούρασης.

Δεν αναφέρεστε  στις άθλιες μεσαιωνικές συνθήκες δουλειάς και αμοιβής των εργαζομένων στα σύνθετα κλειστά τουριστικά συγκροτήματα, στα 5στερα κλπ.

Νοιάζεστε για το πώς θα αυξηθούν οι δουλειές και τα κέρδη των καπιταλιστικών ομίλων που δραστηριοποιούνται σ΄ αυτό τον τομέα.

Νίκας: Υπάρχει ενδιαφέρον για την επαναλειτουργία του τρένου στην Πελοπόννησο

Ιανουάριος 08, 2020 - 17:06

Κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, μετά τις συναντήσεις και τις επαφές που είχε στην Αθήνα χθες Τρίτη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είπε ότι ανέφερε στον υπουργό Ενέργειας Κ. Χατζηδάκη το ζήτημα της επαναλειτουργίας του τρένου στην Πελοπόννησο, αφού είχε συνεννοηθεί προηγουμένως με τον κ. Σπηλιόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ.

ΠΕΠ Πελοποννήσου: Πίστωση 33 εκατ. ευρώ για μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις

Ιανουάριος 05, 2020 - 20:09

Σε 33.170.000 ευρώ ανέρχεται η συνολική χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020 προς τον ΕΦΕΠΑΕ ( Ενδιάμεσος Φορέας Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας).

Ο ΕΦΕΠΑΕ, με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, ορίστηκε ως ενδιάμεσος φορέας του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Πελοπόννησος 2014 – 2020” με αρμοδιότητες διαχείρισης Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων.

Νίκας: Αξιοποίηση όλων των δυνάµεων ώστε η Πελοπόννησος να αποκτήσει και πάλι τον δυναμισμό της

Δεκέμβριος 30, 2019 - 10:51

Τις προοπτικές της Περιφέρειας Πελοποννήσου και την δυναμική που πρέπει να υπάρξει -“ µε προγραμματισμό, σχεδιασμό, αξιοποίηση των πολύτιμων πόρων και κυρίως µε τη συνεργασία και την ενότητα”- προκειμένου να βρεθεί στον δρόμο της ανάπτυξης, αναλύει ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, σε άρθρο του που δημοσιεύεται σήμερα, Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, σε ειδικό ένθετο για την ανάπτυξη στην Ελλάδα, που περιλαμβάνεται στην πρωτοχρονιάτικη έκδοση της εφημερίδας “Το Βήμα”.

Τα Greek Hospitality Awards 2020 επιστρέφουν για 6η χρονιά!

Δεκέμβριος 20, 2019 - 12:31

Τα Greek Hospitality Awards (http://hospitality.ethosawards.eu/ - #gha20), τα Βραβεία Θεσμός των ελληνικών ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων επιστρέφουν για 6η χρονιά!

Η δράση του Σχολείου Τουρισμού OnTour Ναυπλίου

Δεκέμβριος 18, 2019 - 19:17

Το βανάκι του Σχολείου Τουρισμού OnTour έκανε την δεύτερη του στάση στο Ναύπλιο, στο Αμαλία Hotel την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, μετά από πρόσκληση του Δήμου Ναυπλιέων, του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου και του Επιμελητήριου Αργολίδος.

 

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στον παγκόσμιο χάρτη οπτικοακουστικών παραγωγών

Δεκέμβριος 14, 2019 - 10:38

Στην διεθνή εκθεση Focus 2019, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, το διήμερο 3 και 4 Δεκεμβρίου, συμμετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ως φιλοξενούμενος φορέας του ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικoακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας), στο πλαίσιο της εθνικής στρατηγικής του εν λόγω Κέντρου να εντάξει την Ελλάδα με αξιώσεις στον παγκόσμιο χάρτη των οπτικοακουστικών παραγωγών.

Σελίδες

Subscribe to Τουρισμός