Νίκος Αγγέλου, υποψήφιος ΚΚΕ Αργολίδας Υπάρχει ελπίδα αν φύγουμε από το μαντρί…

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Νίκος Αγγέλου, υποψήφιος ΚΚΕ Αργολίδας Υπάρχει ελπίδα αν φύγουμε από το μαντρί…

Μάιος 04, 2012 - 21:02

Σας λένε συνεχώς οι επαγγελματίες πολιτικοί, ότι αν φύγετε από… «το μαντρί θα σας φάει ο λύκος». Εγώ σας λέω σαν τσοπάνης που είμαι, ότι αν φύγετε από το μαντρί, μπορεί να σας φάει ο λύκος. Αν όμως μείνετε, σίγουρα θα σας φάει ο τσοπάνης.
Εκτός από το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, όλοι οι άλλοι υποψήφιοι των κομμάτων του ευρωμονόδρομου στέκονται στο δίλλημα «μνημόνιο – αντιμνημόνιο» Όμως κανείς από αυτούς δεν μας λέει τι θα κάνουν με τα χρέη των συνεταιρισμών, που οι πολιτικές τους δημιούργησαν.
Δεν ξέρουν ότι οι μερίδες των συνεταίρων στην αγροτική τράπεζα είναι υποθηκευμένες;;; Δεν ξέρουν, ότι η αγροτική τράπεζα πουλιέται σε ιδιώτες;;; Δεν ξέρουν ότι τα υποθηκευμένα στην τράπεζα αυτή χωράφια του ελληνικού λαού που με μόχθο τα καλλιεργεί θα περάσουν στα χέρια των ιδιωτών;;; Όχι μόνο το γνωρίζουν πολύ καλά, αλλά αυτοί είναι που ζήτησαν να γίνει.
Και αυτοί συνεχίζουν να παριστάνουν τους ανήξερους, γιατί απλούστατα υπηρετούν τη λυκοσυμμαχία του κεφαλαίου.
Φύγετε επιτέλους από το μαντρί και ελάτε με τους αγωνιστές του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ.
Πρέπει να αγωνιστούμε γι’ αυτό και για πολλά άλλα που βασανίζουν τους Έλληνες. Τώρα είναι η ώρα που έχουμε πιο πολύ από τότε ανάγκη να πάρουμε για παράδειγμα τους ήρωες μας. Ο Κολοκοτρώνης το 1838 στο Σχολαρχείο της Πνύκας στην Αθήνα, είχε πει στους μαθητές : «να μάθετε γράμματα, για να είστε ελεύθεροι στην υπόλοιπη ζωή σας.» Η νεολαία μας σήμερα έχει μάθει γράμματα και μπορεί και πρέπει να είναι ελεύθερη.
Ελάτε να παλέψουμε γι’ αυτούς. Να ζήσουμε σε μια χώρα που είναι παράδεισος, την Ελλάδα, που οι λωποδύτες έχουν κάνει κόλαση, εξαιτίας των πολιτικών, που μέχρι τώρα εφάρμοζαν και τα συνεχή ψέματά τους. Όμως μέχρι εδώ.
Για δέστε πατριώτες πως λειτουργεί ο Καμμένος στην επαναστατική σας συνείδηση. Επανάσταση χωρίς μέλλον!! Δεν μας έσωσε όταν ήταν υπουργός. Θέλει να μας σώσει τώρα;
Ο ΣΥΡΙΖΑ συναγωνιστές που είναι απέναντι στο ΠΑΜΕ, στην ΠΑΣΥ, στην ΠΑΣΕΒΕ ΜΑΣ και ΟΓΕ με δόλιο τρόπο υποστηρίζει τα συμφέροντα των εργατών και των αγροτών. Πώς;;; Μαζί με τα εργατικά κέντρα του Νομού μας και τις ομάδες παραγωγών έχουν συμφωνήσει για την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων και το ξεκλήρισμα της αγροτιάς.
Mην τους πιστεύετε. Συνεχίζουν να λένε ψέματα, για να έχει ρόλο ύπαρξης το κόμμα τους.
Το κόμμα τους ενδιαφέρει και όχι εμείς, όχι ο λάος.
Όμως υπάρχει ελπίδα και εμείς οι Έλληνες έχουμε φανεί παλικάρια σε δύσκολες στιγμές. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα.