Προεκλογικό καρναβάλι

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Προεκλογικό καρναβάλι

Φεβρουάριος 06, 2017 - 09:59

Διαβάζουμε στην ειδησεογραφία του Σαββατοκύριακου: Διαπραγματεύσεις γιοκ, ως τις 20 Φεβρουαρίου δεν κλείνει η αξιολόγηση που να χτυπηθούμε κάτω. Το Grexit επιστρέφει ως ιδέα. Οι Τούρκοι μας την λένε κάθε μέρα -διάβασα και το άλλο απίστευτο, έχουν διεκδικήσεις και στην Ανταρκτική. Στη διεθνή σκηνή δεν γίνεται κάτι βοηθητικό για τη χώρα μας. Και τα δύο μεγάλα κόμματα κάνουν φθηνή προεκλογική εκστρατεία.

Συνοπτικά, η ΝΔ την λέει στον Αλέξη για το ταξιδάκι στο Παρίσι. Τον κατηγορούν ότι πήγε με το σόι διακοπούλες με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και το Μαξίμου με non-paper απάντησε ότι συναντήθηκε με στελέχη της L'Oreal και άλλους τιτανοτεράστιους επιχειρηματίες για πιθανή επένδυση στη χώρα μας. Και ο ΣΥΡΙΖΑ, πατάει πάνω σε ένα ρεπορτάζ του Documento που ισχυρίζεται ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο Κυριάκος ήταν «στα ψέματα» με τη Μαρέβα του σε διάσταση, για να μην δηλωθούν κάτι επενδύσεις στο Παρίσι σε ακίνητα στο «πόθεν έσχες».

Κοινώς, κυβέρνηση και αντιπολίτευση κάνουν προεκλογικό καρναβάλι, την ώρα που δεν ξέρουν τι τους γίνεται από ζητήματα που μένουν ανοιχτά.

Αλλά τι να περιμένεις από δύο παρατάξεις που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι πολιτικάντικα τρικάκια για να χαζεύουμε εμείς οι από κάτω; Και, στην πράξη, σιγά μην μάθουμε ποτέ τι έκανε ο Αλέξης στο Παρίσι ή σε ποια off-shore έχει η Μαρέβα τα ακίνητά της!

Για τους μετανάστες που κάνουν απεργία πείνας στο Ελληνικό θα απαντήσει ο υπουργός με non-paper επίσης; Ή δεν υποφέρει κανείς με διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και κανένα παιδί δεν πεινάει;