Τι δήλωσε ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Γ.Τζαρίμας για τα επεισόδια στην Αγία Τριάδα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τι δήλωσε ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Γ.Τζαρίμας για τα επεισόδια στην Αγία Τριάδα

Ιούλιος 29, 2012 - 20:19

"Για ακόμη μία φορά γίναμε μάρτυρες επεισοδίων στο μεγαλύτερο χωριό της δημοτικής Ενότητας Μηδέας , στην Αγία Τριάδα Αργολίδας. Μέρα-μεσημέρι χωρίς κανένα ίχνος προσπάθειας να καλύψουν την αγριότητά τους , τη βιαιότητά τους, τσιγγάνοι όρμησαν να αυτοδικήσουν εναντίον κατοίκων του χωριού διότι άκουσον-άκουσον τους κατηγορούν , άδικα , λέει για την πρωτοφανή αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή μας.
Αποφάσισαν λοιπόν να επιβάλλουν το δικό τους νόμο  σπέρνοντας τον φόβο και εκμεταλλευόμενοι το κενό αστυνόμευσης. Ένα κενό που λόγω της λειψανδρίας που επικρατεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας φαίνεται ολοένα και πιο μεγάλο,(παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Αστυνομικών που πολλές φορές υπερβάλλουν εαυτούς), και συμβάλλει ώστε να διαπράξουν αδικήματα σε βάρος συνδημοτών μας.
Αδικήματα που προστίθενται σε ένα κύκλο βίας και εγκληματικότητας που η συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα έχει διαπράξει πολλάκις στο παρελθόν , και συνεχίζει να διαπράττει τώρα και δυστυχώς πολύ φοβάμαι θα διαπράξει και στο μέλλον.
Όμως φτάνει δεν μπορεί η ζωή και η περιουσία μας να είναι έρμαιό τους. Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε το ανάστημά μας. Να αντισταθούμε στην αύξηση της εγκληματικότητας και να ζητήσουμε την ενεργό δράση κατοίκων-δημόσιων φορέων με τη συνδρομή της Δημοτικής Αρχής που πάντα θα είναι στο πλευρό των κατοίκων ώστε να αποδοθούν οι εγκληματικές ενέργειες στους αληθινούς δράστες και οι κάτοικοι να ξανανιώσουν ασφαλείς.
Όλοι μαζί μπορούμε -ας σταματήσουμε την εγκληματικότητα χτυπώντας την στην ρίζα της!
Με τιμή Γιάννης Τζαρίμας Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων