Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 (φωτογραφίες)

Αύγουστος 19, 2017 - 22:40

Eurokinissi Sports

Από ArcadiaPortal

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις στην φετινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα να φεύγει με το διπλό από το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με σκορ 1-2.

Ναδάλες στο 7' και Μαυροπάνος στο 18' τα γκολ για τους φιλοξενούμενους με τον Καλτσά να μειώνει στο 48' σε 1-2 καιντον Αστέρα Τρίπολης να έχει πολλές ευκαιρίες και ένα δοκάρι με τον Τριανταφυλλόπουλο στο 88'.

Πλήρωσε τα λάθη της στην άμυνα η αρκαδική ομαδά στο πρωτο ημίχρονο με την τύχη να μην είναι με το μέρος των κιτρινομπλέ στις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τον Αστέρα Τρίπολης με τους Ηπειρώτες να στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Αθανασιάδη να αιφνιδιάζουν με ένα τυχερό γκολ. Η Λόπες Ναδάλες με μια κεφαλιά από την γραμμή της περιοχής άνοιξε στο 7' το γκολ για το 0-1. Στο 18' η ομαδα του Γιάννη Πετράκη έφθασε και σε δεύτερο γκολ εκμεταλεύομενη το "δώρο" του Ιγκόρ με τον Μαυροπάνο να χρίζεται σκόρερ με κοντινή κεφαλιά. Ο Αστέρας Τρίπολης ένα λεπτό αργότερα έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Μανιά να μη μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς κάποια άλλη καλή φάση από τις δύο ομάδες.

Στην επανάληψη ο Αστέρας Τρίπολης βγήκε με περισσότερη ενέργεια στον αγωνιστικό και στο 48' ο Νίκος Καλτσάς αφού πέρασε την μπάλα πάνω από τον Βελλίδη με πέτυχε το πρώτο γκολ της ομαδας του στο φετινό πρωτάθλημα μειώνοντας σε 1-2 και ασφαλως βάζοντας ξανά τους κιτρινομπλέ στο παιχνίδι. Στην συνέχεια ο Στάικος Βεργέτης ρίσκαρε με τους κιτρινομπλέ να πιέζουν και να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες με τους Καλτσά και Δουβίκα και με το δοκάρι του Τριανταφυλλόπουλου σε σέντρα σουτ από τα δεξιά στο 88'. Οι φιλοξενούμενοι τελικά άντεξαν και πήραν την νίκη για πρώτη φορά στην Τρίπολη με τον Αστέρα να ξεκινά με άσχημο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Π. Κωσταράς (Αιτ/νιας), Λ. Δημητριάδης (Μακεδονίας)

Τέταρτος διαιτητής: Γ. Μπλάνας

ΑΣΤΕΡΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Ίγκορ (65΄Δουβίκας), Πασαλίδης, Σελίν (45'+ Τριανταφυλλόπουλος), Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μαδίντα, Στανισάβλιεβιτς (46΄Μάσα), Καλτσάς, Μανιάς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Γιάκος (80' Βιδάλ), Νικολιάς (74' Κοζορώνης), Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Λόπες, Χαλκιαδάκης, Κόντε (44΄Λίλα).

Γκολ: 49' Καλτσάς/7' Ναδάλες, 19' Μαυροπάνος. (φωτογραφίες Eurokinissi Sports)

http://www.arcadiaportal.gr/news/premiera-me-itta-gia-ton-astera