Υποβιβασμός και διάλυση του «Α.Ο.Ποσειδώνας Πόρου»;

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Υποβιβασμός και διάλυση του «Α.Ο.Ποσειδώνας Πόρου»;

Μάρτιος 08, 2018 - 10:13

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας της Α1 Αργολίδας μεταξύ του Ποσειδώνα Πόρου και Μπουμπουλίνας Σπετσών  διεκόπη στο 61΄,όταν τρείς φίλαθλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κτύπησαν τον παρατηρητή του αγώνα, ο διατητής Μανούχος διέκοψε το παιχνίδι που ήταν ισόπαλο 1-1.  Περισσότερα http://mellon.gr/2018/03/05/posidonas-porou/

Βγαίνει και από πάνω ο Α.Ο Ποσειδώνας Πόρου,(όπως διαβάσαμε στο Argonafplia  Sport), με επιστολή που έστειλαν τάχα οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον επεισοδιακό αγώνα με την ομάδα «Μπουμπουλίνα Σπετσών», που διεκόπη στο 61′.

Επειδή είμαστε θεατές του ποδοσφαιρικού αγώνα και ζήσαμε «πρώτο» χέρι τα γεγονότα, μας θλίβει το ψευδέστατο επίπεδο των δήθεν 100 φιλάθλων που υπογράφουν την επιστολή αυτή, κυρίως για τις ανακρίβειες και τους χαρακτηρισμούς.

Ο αγώνας διεκόπη γιατί ο πατέρας του ποδοσφαιριστή Στάϊκου, Πέτρος Στάϊκος, «μπούκαρε» στο γήπεδο όταν τραυματίστηκε από αντίπαλο παίχτη ο γιός του.

Μάλιστα, δεν υπάκουσε στον παρατηρητή του αγώνα, όταν αυτός προσπάθησε να τον αποτρέψει να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο.

Μας προκαλεί μάλιστα απορία και γέλιο η αναφορά της επιστολής, ότι «ο παρατηρητής του αγώνα αρνήθηκε να εξεταστεί από τον γιατρό του αγώνα κο  Ροϊδη».

Εμείς εδώ και είκοσι χρόνια γνωρίζουμε τον Δ Ροϊδη  ως… Φαρμακοποιό. Συνέχεια στο ρεπορτάζ http://mellon.gr/2018/03/06/ao-posidonas-porou/