Πρωταθλητής ο Αριστέας Άργους στο πρωτάθλημα παίδων της ΕΠΣ Αργολίδας (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πρωταθλητής ο Αριστέας Άργους στο πρωτάθλημα παίδων της ΕΠΣ Αργολίδας (φωτο&βίντεο)

Ιούνιος 02, 2018 - 21:02

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Αριστεράς Άργους στο πρωτάθλημα παίδων της ΕΠΣ Αργολίδας, στον τελικό που διεξήχθη στο Λυγουριό η ομάδα του Άργους με προπονητή  τον Αποστόλη Κατσά κέρδισε την ομάδα του Πορτοχελιακού με προπονητή τον Πέτρο Παπασταύρου με σκορ 4-0,τα γκολ σημείωσαν στο 10΄ λεπτό ο Θεοδοσιάδης με πλασέ, στο 25΄ λεπτό ο Παπαϊωάννου με σουτ , στο 55΄ λεπτό ο Τσαΐρης με κεφαλιά και στο 65' ο Πανόπουλος με κεφάλια μετά από σέντρα του Μπαρδόκα.

Ο τελικός διεξήχθη σε άριστο κλίμα μεταξύ των ομάδων παρουσία πολλών θεατών.

Στο μικρό τελικό που προηγήθηκε η ομάδα 2004-2005 του Αριστέα  Άργους με προπονητή τον Δημήτρη Τότσικα κέρδισε την Ένωση Ερμιονίδας με προπονητή τον Σωτήρη Μπούρα με 4-1 και κατέκτησε την τρίτη θέση.
Στο 20 λεπτό ο Δάρδανος άνοιξε το σκορ για τον Αριστέα και στο 37' ο ίδιος παίκτης έκανε με πλάσε το 2-0, στο 40' λεπτό η Ένωση Ερμιονίδας μείωσε το σκορ σε 2-1 με τον Πετριγκαι ,στο 50΄ ο Αθανασόπουλος έκανε το 3-1 και το σκορ έκλεισε στο 65 ο Μπατσοϊ με σουτ έξω από την περιοχή.

Ήταν μία άρτια διοργάνωση από την ΕΠΣ Αργολίδας παρουσία του προέδρου Βασίλη Σιδέρη και του δήμαρχου Επιδαύρου Κωνσταντίνου Γκάτζιου που βοήθησε με την παραχώρηση του γηπέδου καθώς και του ενωσιακού προπονητή Κώστα Νεφρού που είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τους παίκτες για τις μικτές ομάδες του νομού.
Μετά το τέλος των τελικών έγινε η απονομή των κυπέλλων και των μεταλλίων στις ομάδες. (φωτογραφίες βίντεο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο πρωταθλητής ο Αριστέας Άργους απονομές-πανηγυρικά https://youtu.be/9Y9VEjBMhvU

Βίντεο ημιτελικός Αριστέας-Ένωση Ερμιονίδας 4-1 και απονομές https://youtu.be/yPI8q1lOMhM

Βίντεο δήλωση του προπονητή του Αριστέα Αποστόλη Κατσά https://youtu.be/HonIrBVL0io

 

ArgolidaPortal.gr Πρωταθλητής ο Αριστέας Άργους στο πρωτάθλημα παίδων της ΕΠΣ Αργολίδας

ArgolidaPortal.gr Αριστέας - Ένωση Ερμιονίδας 4-1 μικρός τελικός πρωτάθλημα Παίδων ΕΠΣ Αργολίδας

ArgolidaPortal.gr ο προπονητής του Αριστέα Αποστολής Κατσάς