Άργος: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από το Σύλλογο Οδύσσεια ΑμεΑ Νομού Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Άργος: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από το Σύλλογο Οδύσσεια ΑμεΑ Νομού Αργολίδας

Ιανουάριος 29, 2019 - 15:34

Στην κατάμεστη αίθουσα του Συλλόγου μας την Κυριακή 27.01.2019 κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας. Η κα Μαρία Σταματοπούλου νοσηλεύτρια- εκπαιδεύτρια του τοπικού περιφερειακού τμήματος Άργους-Τριπολης του Ε.Ε.Σ. μας τίμησε με την παρουσία της και ανέπτυξε το θέμα Βασικές Αρχές των πρώτων βοηθειών.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν οι αιδεσιμοτατοι πατήρ Βασίλειος Δέδες, και πατήρ Γεώργιος Σκούμπης ,ο αντιπεριφερειάρχης  Τάσος Χειβιδόπουλος, η περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών  Δημήτρης Καμπόσος, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ  Πέτρος Διολίτσης , οι πρόεδροι σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ντέπυ Δαμασκηνού και  Παναγιώτης Σκούφης , οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Νίκος Δελής , Νίκος Γκαβούνος , Βαγγέλης Τζαβέλας ,Αχιλλέας Μπαντανάς, η πολιτευτής Αργολίδος κα Σόνια Τάνταρου - Κρίγγου, ενώ ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης έστειλε χαιρετισμό.

Συμμετείχαν ακόμη μέλη συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου. Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί ήταν η κα Ελένη Μανού.
Ευχαριστούμε θερμά τον Πέτρο Μαυρόγιαννη για την πίτα, το φούρνο Στεφανόπουλο για το ψήσιμο,την Τζωρτζιάννα Τζαμπάση για την προσφορά των κατεψυγμένων σφολιατοειδών αλλά κυρίως όλους όσους κατέκλυσαν την αίθουσα δίνοντας αέρα στα πανιά μας για να φτάσουμε γρηγορότερα στην Ιθάκη μας. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!