Ακύρωση της σεζόν στα τοπικά πρωταθλήματα αποφασίζει η ΕΠΟ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ακύρωση της σεζόν στα τοπικά πρωταθλήματα αποφασίζει η ΕΠΟ

Μάρτιος 16, 2021 - 18:13

Ιδιαίτερα κρίσιμη φαίνεται πως είναι η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που θα γίνει τις επόμενες ώρες με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η Επιτροπή Πρωταθλημάτων, έχει εισηγηθεί την ακύρωση της φετινής σεζόν, στις κατηγορίες των ΕΠΣ.

Όπως προκύπτει από δημοσιεύματα εκτός από την τροποποίηση της προκήρυξης στη Γ Εθνική, αναμένεται να πέσει στο «τραπέζι» και η πρόταση για διακοπή των πρωταθλημάτων των ερασιτεχνικών Ενώσεων και οι άνθρωποι της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ θα κληθούν για να αποφασίσουν για το αν γίνει δεκτό αυτό.

Επιπλέον η απόφαση αυτή για οριστική διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων μοιάζει να είναι ειλημμένη μιας και δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια βάση το πως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα από την πανδημία στην χώρα μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα η ΕΠΟ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τις Ενώσεις της χώρας μας οι οποίες με τις σειρά τους ξεκίνησαν έναν κύκλο επαφών με τα σωματεία για να γίνουν γνωστές οι προθέσεις τους για να συνεχιστεί η όχι η εφετινή σεζόν.

Αναφοριά με τον νομό μας εδώ στην Αρκαδία δεν είναι όλα τα σωματεία αρνητικά στο να ξακινήσει και πάλι το πρωτάθλημα έστω και υπό μια διαφορετική μορφή όπως έγινε με την Γ' Εθνική και με όποιες ομάδες είναι πρόθυμες να συνεχίσουν μιας και υπάρχει πρόθεση για να τους δοθεί η δυνατότητα έστω και με ένα μίνι πρωτάθλημα να διεκδικήσουν ομάδες τον τίτλο και την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Οι τελικές αποφάσεις από πλευράς ΕΠΟ για τα τοπικά πρωταθλήματα αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ώρες και μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη σε μια τόσο δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά.