Απάντηση Χασάπη σχετικά με την κοπή δένδρων στο Κιβέρι.

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Απάντηση Χασάπη σχετικά με την κοπή δένδρων στο Κιβέρι.

Απρίλιος 11, 2013 - 14:14

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Απάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής σχετικά με την κοπή δένδρων στο Κιβέρι.

Μιχάλης Χασάπης : Διακατέχονται  από ανασφάλειες και φοβικά σύνδρομα,

Άργος : 11- 4- 2013                    

        Επειδή ο κ. Δήμαρχος ή κάποιοι στο γραφείο του δημάρχου, διακατεχόμενοι  από ανασφάλειες και φοβικά σύνδρομα, επιλέγουν για μια ακόμα φορά λάθος στόχο, αναγκάζομαι να  εξηγήσω τα αυτονόητα. Δεν γράφω συχνά επιστολές , αλλά όταν το κάνω το κάνω συνειδητά, αφ’ ενός για μια επίσημη απάντηση από τον δήμο και αφ’ ετέρου για την δημοσιοποίηση του θέματος , με σκοπό την ενημέρωση των δημοτών.
         Ο σκοπός λοιπόν της επιστολής, δεδομένης της σοβαρότητας του θέματος και του γεγονότος ότι εμένα μου το έθεσαν πέντε  κάτοικοι αλλά σίγουρα το σκέφθηκαν άλλοι πενήντα, δεν ήταν να μάθω εγώ προσωπικά τι έγινε με ένα τηλεφώνημα, αλλά μέσω της επιστολής μου να δοθεί μια επίσημη απάντηση από τον δήμο απεμπλοκής του από την συγκεκριμένη ενέργεια. Από την άλλη πλευρά και το σημαντικότερο, να δοθεί από τον δήμο ένα σαφές μήνυμα ότι δεν μπορεί ο καθένας να παρεμβαίνει αυθαίρετα σε κοινόχρηστους χώρους . Υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες και συγκεκριμένες υπηρεσίες που έχουν αυτή την αρμοδιότητα. Για αυτό ακριβώς στην επιστολή μου αναφέρω και τις διαδικασίες, αλλά και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν , ίσως και λόγω άγνοιας , τυχόν τέτοιες αυθαίρετες ενέργειες όπως στην περίπτωση αυτή, την πιθανή ξήρανση των ευκαλύπτων
        Κλείνοντας λοιπόν, για κάποιον με αυτοπεποίθηση που δεν βλέπει παντού φανταστικούς εχθρούς και αντιπάλους , μια καλή απάντηση από την πλευρά σας, θα μπορούσε να είναι η εξής. “ κ. Χασάπη, σας ευχαριστούμε για την επιστολή σας και ενημερώνουμε τους κατοίκους του Κιβερίου, αλλά και όλους τους δημότες ότι καμία απόφαση δεν υπάρχει και καμία υπηρεσία του δήμου δεν ενεπλάκη στην κοπή των ευκαλύπτων στην παραλία του Κιβερίου. Ερευνούμε το θέμα και όταν εντοπιστούν οι υπεύθυνοι θα γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις και πιθανόν θα επιβληθούν και οι δέουσες κυρώσεις.”   Έτσι απλά…..                           

                                                                         Για την παράταξη ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

                                                                                      Χασάπης Μιχαήλ
                                                                                     Δημοτικός  Σύμβουλος