Τελετή αποφοίτησης σπουδαστών της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Πελοποννήσου στο Άργος (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τελετή αποφοίτησης σπουδαστών της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Πελοποννήσου στο Άργος (φωτογραφίες)

Ιούνιος 28, 2013 - 01:06

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Στο κατάμεστο από αποφοίτους, γονείς, επίσημους προσκεκλημένους και φίλους, Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής πτυχίων 2013 των σπουδαστών και σπουδαστριών της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Πελοποννήσου την Πέμπτη
27 Ιουνίου .
Ήταν μία σεμνή, τελετή για τα παιδιά που έλαμπαν από χαρά .
Χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος ,  ο τέως πρόεδρος του ΟΤΕΚ Λοϊζος Σορωνιάτης και ο  διευθυντής της σχολής Κώστας Καχριμάνης.
Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή στους μαθητές της μαγειρικής σχολής επαίνων για την εθελοντική προσφορά εργασίας τους στα κοινωνικά μαγειρεία του δήμου Άργους-Μυκηνών.
Οι απόφοιτοι αποχώρησαν, έχοντας αποκομίσει μια πολύ καλή εμπειρία και κατέχοντας τα εφόδια εκείνα για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Νίκος Γκαβούνος, ο  Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός Γ. Νότης
,οι αντιδήμαρχοι Αντώνης Κουκουβές,Βασίλης Τάγκαλης, Παναγιώτης Δούρος,Πέτρος Μαρλαγκούτσος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Κρίγγος και Χρήστος Πετσέλης .
(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr