Δυναμική παρουσία των Πελοποννησιακών προϊόντων στη 16η Έκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δυναμική παρουσία των Πελοποννησιακών προϊόντων στη 16η Έκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου

Ιούλιος 11, 2013 - 08:46

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013 τα εγκαίνια της 16ης Έκθεσης Αγροτουρισμού Επιδαύρου «Προϊόντα – Τουρισμός – Πολιτισμός», η οποία συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Επιδαύρου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννης Μανιάτης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Πουλάς, ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Κωνσταντίνος Γκάτζιος, Δήμαρχοι της Πελοποννήσου, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι της Ελληνο-Γερμανικής Συνέλευσης, καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Χειβιδόπουλος και η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Νικολάκου, μεταφέροντας το μήνυμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, αναφέρθηκαν στην προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφέρεια Πελοποννήσου να αναδείξει την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της, είτε πρόκειται για αγροτικά, είτε πρόκειται για τουριστικά, αλλά και να δημιουργήσει τις κατάλληλες υποδομές για την περαιτέρω ανάπτυξή τους.