Χάντμπολ: ο Διομήδης αντιμετωπίζει την Δράμα στη Ν.Κίο το Σάββατο 3/12

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χάντμπολ: ο Διομήδης αντιμετωπίζει την Δράμα στη Ν.Κίο το Σάββατο 3/12

Δεκέμβριος 03, 2022 - 09:40

Σάββατο 3/12/22, ώρα 16.00, κλειστό Ν. Κίου    ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥ - BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986

Ακόμα ένα ντέρμπυ αύριο για τους Λύκους μας. Η νίκη είναι το μόνο αποτέλεσμα που υπάρχει στο μυαλό όλων, ώστε να εξαργυρωθεί και το σπουδαίο διπλό στην έδρα του ΠΑΟΚ της περασμένης αγωνιστικής.

Για μια ακόμα φορά θα δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα. Οι Λύκοι στο παρκέ δεν είναι ποτέ μόνοι εδώ. γεμίζουμε το γήπεδο και τους δίνουμε την ώθηση που χρειάζονται για να μας βρει νικητές το σφύριγμα της λήξης! Η ομάδα είναι απόλυτα προετοιμασμένη και προσηλωμένη στο αυριανό ντέρμπυ, όπως μας δήλωσε και ο πίβοτ μας Σοφιάν Μπετζιλαλί:

«Την περασμένη εβδομάδα είχαμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα ήταν καλά προετοιμασμένη και δυνατή μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα. Βρήκαμε τον τρόπο να αντιδράσουμε και αυτό δείχνει την αφοσίωση που έχουμε στους στόχους μας. Κάναμε μια καλή αρχή στο πρωτάθλημα και παρόλο που στα παιχνίδια με Βριλήσσια και Δούκα χάσαμε σημαντικούς βαθμούς παραμένουμε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και δουλεύουμε σκληρά γι' αυτό. Η Δράμα είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά αυτή τη στιγμή πατάμε γερά στα πόδια μας, προερχόμενοι από μια μεγάλη νίκη και έτοιμοι να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις. Οι οπαδοί του Διομήδη και η διοίκηση της ομάδας έχουν υψηλές προσδοκίες από εμάς και θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους, ακόμα περισσότερο όταν παίζουμε εντός έδρας.

Μαζί τους θα τα καταφέρουμε!»

Diomidis Handball Club